VIDEO Netti lekkis esimene klipp Netflixi selle sügise suurimast filmist

Spekter
Copy
Netflixi suurfilmis «Don't Look Up» astub üles ka Jennifer Lawrence
Netflixi suurfilmis «Don't Look Up» astub üles ka Jennifer Lawrence Foto: Greg Allen/Scanpix

Netti lekkis esimene treiler Netflixi selle sügise ühest suurimast originaalfilmist «Don't Look Up», milles mängivad superstaarid Leonardo DiCaprio ja Jennifer Lawrence.

 

Oscari-võitjast stsenaristi ja lavastaja Adam McKay («Asepresident») staaridest kubisev satiiriline ulmedraama räägib kahest astronoomist (DiCaprio ja Lawrence), kes suunduvad globaalsele meediatuurile inimkonda läheneva komeedi eest hoiatama.

Kuigi Netflix on siiani filmist avaldanud vaid mõned kaadrid oma üldises 2021. aasta filmide koondtreileris ning pole seni isegi filmi ilmumiskuupäeva välja hõiganud, siis lasti üks tiiser filmist väidetavalt eetrisse ühe olümpiamängude teleülekande ajal (täpsed andmed puuduvad). Klipp jõudis kärmesti Twitterisse, kus seda jagas kanal LightsCameraPod.

Vaata lekkinud klippi:

Klipis näeme, kuidas DiCaprio tegelaskuju Dr. Randall Mindy püüab toime tulla paanikahooga ning kohtub Valges Majas president Janie Orleaniga, keda kehastab Jonah Hill. Tema kõrval istuvad Lawrence'i tegelaskuju ning Meryl Streep. Ehkki praegu pole video üheski ametlikus kanalis veel avaldatud, siis võib arvata, et see on nüüd vaid päevade küsimus.

Absurdihuumori ja terava sotsiaalse sõnumiga vürtsitatud filmi olulisust Netflixi filmimenüüs ei saa alahinnata, sest tegu on ilmselgelt ühe kõige staariderohkema linateosega, mis platvormil linastunud: teistes osades astuvad üles Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Chris Evans, Rob Morgan, Ariana Grande, Tyler Perry jpt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles