Mallukas kodustas nigelates tingimustes kasvanud eksootilise lemmiklooma

Elu24
Copy
Mallu Mariann Treimann ehk Mallukas
Mallu Mariann Treimann ehk Mallukas Foto: Madis Veltman

Blogija Mariann Treimann teatas täna oma blogis, et sai perelisa ühe väikse lemmiklooma näol. 

«Kuidagi läks nii, et... mul on nüüd siil. Kui mulle enne tundus, et mu uus 100-ruudune kodu on neljale elanikule piisav, siis vaikselt hakkan selles ka kahtlema,» kirjutas Mariann oma blogis. 

Blogija uus lemmikloom on Aafrika kääbussiil, kelle ta päästis hirmsatest tingimustest. «Sain ta ühelt väga ebaadekvaatselt kasvatajalt, kellelt ei soovitata siili osta,» rääkis Mariann Elu24-le. «Ta haises, oli üleni kaetud kaka ja… mullaga? Ma ei tea, mille sees teda hoiti. Igatahes ei olnud need talle teps mitte õiged tingimused ega saanud ta ka õiget sööki,» tõdes ta. 

Marianni süda aga pisikest looma sinna jätta ei lubanud ja siilipoiss Tiit saigi tema juures uue kodu. Siilipidajate Facebooki grupist sai blogija mitmeid nõuandeid ja järgmisel nädalal seatakse Tiiduga sammud arsti juurde. «Tuleb välja, et siiliarste Tallinnas jalaga segada ei ole, mistõttu tuleb päris kaua oodata. Õnneks mulle tundub, et nüüd ära pestuna on ta täitsa kabe,» kirjutas Mariann. Värske siiliomaniku sõnul on uus lemmikloom kaunis hästi kohanenud ning sööb ja joob juba täitsa kenasti. 

Loe rohkem Malluka blogist!

Mariann Treimanni uus lemmikloom Tiit. Kuvatõmmis Instagrami loost.
Mariann Treimanni uus lemmikloom Tiit. Kuvatõmmis Instagrami loost. Foto: Instagram/Mallukas
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles