Alates 9. augustist leiab telekavadest Kanal 11 ja Kanal 12 vastavalt uute nimede Duo 4 ja Duo 5 alt.

«Duo 4 on kõige paremas mõttes naiselikult tujukas telekanal, kus päike vaheldub äikesega, saab nii naerda kui nutta. Duo 4 esindab kaasaegset naist ja pehmemaid väärtuseid, oma olemuselt alati heatahtlik ja südamlik,» kirjaldab Duo Media Networks uuenduskuuri läbivate kanalite sisu ja tooni.

Rahvusvaheliselt menukad päevasarjad vahelduvad kanalis humoorikate Briti elustiilisarjade ja romantiliste mängufilmidega. Duo 4 on edaspidi koduks maailmas ülimenukatele kohtingusarjadele «Poissmees», «Armastuse saar», «Esmakohtingud», «Õhtusöök kahele» ja «Alasti ahvatlus». Jätkuvad Kanal 11s jooksnud armastatud draamasarjad «Kodus ja võõrsil», «Gilmore'i tüdrukud», «Doktor Murphy» ja paljud teised. 

«Duo 5 on testosterooni ja adrenaliiniga lajatav telekanal, mis pakub kõike, mida üks maskuliinse mehe hing ihaldab. Duo 5 programmis on omal kohal eluterve uudishimu kõige maailmas toimuva vastu, alfaisased märulikangelased ja sütitav seiklus ning põnevus. Maiuspalasid leiavad programmist nii tulihingelised spordisõbrad kui ka ekstreemsemat sorti elamusi hindavad vaatajad. Duo 5 programmis vahelduvad head mängufilmid märuli-ja põnevussarjadega,» lubab telejaam.

Duo Media Networksi telekanalite uuenduskuur algas 1. aprillil, kui endiste Sony Channeli ja Sony Turbo kanalitel alustasid tegevust telekanalid Duo 3 ja Duo 6.

Alates 1. juulist ühendasid oma jõud Duo Media Networksi telekanalid Eesti Kanal ja Eesti Kanal Pluss. 

Samal päeval alustas tegevust ka televõrgustiku uus venekeelne meelelahutuskanal Duo 7, mis on alustuseks saadaval Elisa, STV ja Apollo TV klientidele ning laieneb lähiajal ka Lätti ja Leetu.

Kommentaarid (1)
Copy