Ada Marie Nelke avastas enda jaoks huvipakkuva eriala: influencer'id, pange end valmis!

Elu24
Copy
Ada-Marie Nelke.
Ada-Marie Nelke. Foto: Instagram / @ada_nelke

Sisulooja Ada Marie Nelke avaldas oma Youtube'i kanalil video, milles vastas vaatajate küsimustele. 

Ada Marie jälgijad uurisid suunamudijalt, kas tal on plaanis ka kõrgharidus omandada. «Tükk aega arvasin, et ülikool on minu jaoks done (kõik – toim) ja mul ei ole seal midagi, mida ma tahaksin. Kuni eilseni, kui ma läksin huvi pärast vaatama Tallinna Ülikooli lehele ja vaatama, mis bakalaureusekraade nad pakuvad,» jutustas ta.

Ülikooli kodulehel silmas Ada ajakirjanduse eriala, mis tundus võimaliku variandina. «Ma olin nagu oot-oot, see on tegelikult midagi, mida ma teha võiks ja mis mulle meeldiks,» sõnas ta. «Võib-olla ma järgmine suvi proovin ja vaatan. Kui saan sisse, siis lähen,» mõtiskles Ada. 

«See tundub midagi, mida oleks päris äge teha ja mis minu iseloomuga päris hästi kokku sobib,» rääkis sisulooja. Ada sõnul meeldib talle väga oma arvamust jagada, uurida erinevate asjade kohta ja küsida palju küsimusi. «Ma arvan, et ma saaks väga hästi hakkama sellega,» lausus ta sealjuures. 

«Kuna nad mind pidevalt tüütavad, siis ma saaksin vahelduseks kedagi teist tüüdata. Kõik influencer'id, pange valmis ennast! Varsti Ada helistab teile, kui te skandaali satute,» naljatas sisulooja. 

Vastates küsimusele, mis ametit ta peaks, kui ta poleks sisulooja, tõdes Ada taas kord, et ennekõike sooviks ta siduda end meediaga. «Ma tahaks intervjuusid korraldada, mulle meeldib lobiseda, infot koguda – ajakirjanik siis olla,» sõnas ta. Võimalike variantidena käis läbi ka näitlemine ja telesaate juhtimine, millest viimases näeks Ada end ehk kõige rohkem. «Ma ei saa aru, miks keegi pole mulle saatejuhi tööd pakkunud,» naeris ta. 

Vaata videost, millest põnevast Ada veel jutustas! Muu seas tuli jutuks, kas ta võtaks uuesti osa «Rannamajast». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles