KLÕPS Reese Witherspooni tütar jagas pilti koos kallimaga ja pani fännid kukalt kratsima

Elu24
Copy
Ava Elizabeth Phillippe koos oma ema Reese Witherspooniga 2019. aastal.
Ava Elizabeth Phillippe koos oma ema Reese Witherspooniga 2019. aastal. Foto: Space/MPI/Capital Pictures/Scanpix

USA näitleja Reese Witherspooni tütar Ava Phillippe jagas sotsiaalmeedias koos kallimaga tehtud pilti. Armas pilt pani aga osa fänne kukalt kratsima. «Ta näeb välja nagu su isa!» kommenteeris keegi Ava kallimat.

Ava Phillippe vanemad on USA näitlejad Reese Witherspoon ja Ryan Phillippe. Juba aastaid lahus olnud näitlejad mängisid koos 1999. aasta filmis «Julmad mängud». 

Pikalt on räägitud, et 21-aastane Ava on oma emaga äravahetamiseni sarnane. Nüüd on aga märgatud sarnasust ka Ava kallima ja tema isa, Ryan Phillippe vahel. Ava kallima nimi on Owen Mahoney ja noored tunnevad üksteist juba paar aastat, vahendab Page Six.

«Ta näeb välja nagu su isa!» kirjutas keegi nädalavahetusel Ava Instagrami postitatud pildi alla. Foto peale, kus Ava on koos oma kallimaga, kirjutas ka teine segaduses fänn: «Kas ma olen ainus, kes näeb siin pildil tema vanemaid?»

Selle kommentaari alla jäeti veel üle 50 kommentaari, kus nõustuti, et Ava kallim meenutab välimuselt tõepoolest tema isa. Ka varasemate postituste alla, kus Ava koos kallimaga poseerib, on sarnaseid kommentaare jäetud.

Meediaväljaanne Hello! Canada pani netirahva kommentaaride peale Instagramis Ava pildi kõrvuti tema vanemate pildiga. 

Mõned nõustusid Ava pildi alla jäetud kommentaaridega, kuid paljud sarnasust meeste vahel ei märganud. «Tal on lihtsalt lokkis juuksed, muud ei midagi,» nentis keegi.

Vaata pilte ja otsusta ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles