Jaagup Kreem põrutab Anneli Otile: ole kena, võta oma asjad ja astu tagasi! (39)

Heidi Ruul
, Reporter-toimetaja
Copy
Jaagup Kreem.
Jaagup Kreem. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Sel nädalavahetusel toimunud Võsu rannafestivalil astus teiste artistide seas üles ka legendaarne Terminaator. TV3 leidis bändi ninamehe Jaagup Kreemi rahvamassist üles ning uuris muusiku käest, mida ta arvab üritustele peatselt rakenduvatest piirangutest.

«Käige vaktsineerimas ära ja tehke nii, et see riik f*****g lukku ei läheks! Me oleme sellest mängust nii tüdinud! See ei ole okei,» sõnas Kreem.

Ta tunnistas, et 9. augustist rakenduvad uued koroonareeglid on Terminaatori jaoks juba mitu tulevast esinemist ära rikkunud. «Ma tahaksin öelda, et kultuuriminister, ole kena, võta oma asjad, paki oma kohvrid ja kastid seal kabinetis ja astu tagasi!» põrutas ta Anneli Otile, kelle seisukoht vaktsiinide suhtes on viimasel ajal palju segadust külvanud.

«Viimase nädala jooksul on ajakirjanduses püütud teha minust justkui riigi esivaktsiinivastane, mida ma aga kindlasti ei ole. Vaktsineerimine on üks oluline meede, millega hoida viiruse levik kontrolli all ning toetan seda,» teatas kultuuriminister Anneli Ott reedel Postimehe vahendusel.

Kommentaarid (39)
Copy
Tagasi üles