VIDEO Vetelpäästja jõuline käitumine tekitab linlastes küsimusi

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis TikTokist

G4Si rannavalvurid aitasid teisipäeval Tallinnas Stroomi rannas veest välja agressiivse joobes mehe, vahendab Pealinn. Sotsiaalmeedias leviva video kommentaariumis on aga seatud vetelpäästja jõuline käitumine küsimärgi alla.

Kell 19.40 märkas G4Si rannavalvur Stroomi rannas 40. eluaastates meesterahvast, kes oli purjus ja kaelani veel. Veidi varem oli tehtud talle märkus, et joobes peaga ei tohiks ujuma minna.

Kui vetelpäästjad märkasid, et mees oli siiski vette läinud, läksid nad tema juurde ja palusid tal veest välja minna. Selle peale muutus too aga rannavalvurite sõnul agressiivseks ja osutas füüsilist vastupanu.

Meesterahva ohutuse tagamiseks toimetati ta kaldale, kasutades seejuures jõulisi võtteid. Kohale kutsutud politsei viis mehe kainestusmajja.

TikTokki on postitatud rannas toimunust video, mille kommentaariumis on nii mõnedki arvamust avaldanud.

«Vetelpäästja proovis ta ära uputada?» küsis üks. Teine aga vastas talle, et ju oli vetelpäästjal igav ja otsis omale tööd. «Mees tegi lihtsalt nalja, mida see turva kõvatab?» küsis kolmas. 

Vaata videot!

@klounaad

See ujuja stardist kaugemale ei jõudnud.eestitiktok ##estonia ##tallinn ##foryoupage ##fyp ##viral ##covid19 ##tiktokpakistan ##baywatch ##tokyo2020 ##olympics

♬ original sound - Klounaad

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles