Intsikurmu festival jääb ära!

MUSA portaal
Copy
Intsikurmu telefestival 2020, teine päev.
Intsikurmu telefestival 2020, teine päev. Foto: Hanna-Katri Uutsalu

Intsikurmu festivali korraldajad teatavad Facebooki vahendusel, et festivali sel aastal ei toimu.

«Viimane nädal on näidanud meile kõigile, et juba eelmisest aastast kogu maailma kimbutanud viirus ei ole kuhugi kadunud. Oleme praeguseks hoolimata kõikvõimalikest abinõudest jõudnud ühiskonnana lausa halvemasse seisu, kui olime aasta tagasi samal ajal,» seisab Intsikurmu Facebooki postituses.

«Esmaspäevast, 2. augustist hakkavad kehtima Vabariigi Valitsuse korraldused, mis puudutavad otseselt ka Intsikurmu festivali. Oleme oma tegusa meeskonnaga ka nende piirangute tingimustes otsinud võimalusi, et pakkuda seda erakordset elamust, mida ikka oled Intsikurmust leidnud. Kuid peame tõdema, et sellisel kujul, nagu me soovime festivali korraldada, ei ole seda tänavu võimalik teha: see ei oleks see festival, mida igatsed. Lisaks on viimased päevad näidanud, et viirus levib endiselt jõuliselt. Nendel põhjustel peame kurbusega tõdema, et sellel aastal jääb Intsikurmu festival ära.»

«Rõõmusõnum on see, et kui me kõik käitume hoolivalt, siis näeme Põlvas juba 2022. aasta 5. ja 6. augustil,» lisavad korraldajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles