Andres Puusepp sai hakkama tõelise kangelasteoga: selle naise pilk, tema tänu...

Elu24
Copy
Andres Puusepp
Andres Puusepp Foto: Erlend Štaub

Star FMi saatejuht Andres Puusepp jagas eile südantsoojendavat lugu, kuidas ta tõi vabatahtliku päästjana põlevast majast koera välja.

Viis aastat Lasnamäe päästekomandos vabatahtlik päästja olnud Andres Puusepp rääkis Facebookis, kuidas ta tõi põleva maja viiendalt korruselt välja koerakese.

«Vahel on raske ja kohe väga raske!» tunnistas ta alustuseks.

«5 aastat olen olnud vabatahtlik päästja ja eile tundsin, miks ma seda teen. Kui teised võitlesid katusel tulega, tuli minu juurde nuttev naine, kes palus, et tema koer päästetaks. Küsisin, millises korteris koer on, ja võtsin võtmed ning jooksin 5. korrusele, kuhu oli kogunenud ka parasjagu suitsu. Korterisse sisenedes nägin ehmunud ja hirmunud armsat kutsut, kelle sülle haarasin ja õue viisin ning tema perenaisele üle andsin. Selle naise pilk, tema tänu... seda ei saa kirjeldada.»

«Eile oli hetk, kus süda läks pahaks ja pea hakkas ringi käima, sest tulekustutusriietega joosta sellise kuumusega mitmeid kordi 5. korrusele pole lihtne, minu jaoks vähemasti ei olnud. Aga olen õnnelik!» kirjutas ta Facebookis.

Puusepp sõnas, et on õnnelik, et Lasnamäe päästekomando mehed hoiavad, õpetavad ja hoolivad temast. 

«Olen õnnelik, et abikaasa peab vastu, kui ma jälle peale raadiot koju ei tule, vaid valvama lähen.»

«Päästjate palk on endiselt Eestis kurb teema ja tahan siinkohal teha suure kummarduse kõigile päästjatele – te olete kuradima ägedad mehed ja naised ning teete väga rasket tööd, AITÄH TEILE! On au oma panus anda,» lisas Puusepp lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles