Järgmine Eesti onlyfansitar tegi saidilt sääred: polnud enam midagi postitada

Rasmus Rammo
, Elu24 uudistetoimetuse juht
Copy
Onlyfansitarid Sandra Roosme ja Laura-Ly Uussaar.
Onlyfansitarid Sandra Roosme ja Laura-Ly Uussaar. Foto: Meelis Eskola

Alles see oli, kui «Eesti OnlyFansi ristiema» Merylin Nau teatas, et tal sai OnlyFansist siiber. Samale arusaamale on jõudnud lauljatar Laura-Ly, kes postitas kõmulisele saidile buduaaripilte.

19-aastane Laura-Ly Uussaar rääkis Elu24 intervjuus, et pani OnlyFansi kinni, kuna sinna polnud enam midagi postitada. «Tundsin, et ei viitsi sellega sel määral tegeleda, et spetsiaalselt sinna sisu luua. Siis kustutasingi ära,» on neiul lihtne ja inimlik selgitus.

Umbes samamoodi põhjendas saidilt lahkumist ka Merylin Nau. «Ma reaalselt ei viitsi ja mul natuke siiber ka,» ütles Nau juuni keskel Elu24-le ja lisas, et tal pole paljastavate piltide postitamiseks aega.

Laura-Ly liitus OnlyFansiga eelmise aasta detsembris, kui restoranid pandi kinni ja esineda ei saanud. Laulmise kõrvalt peab neiu teenindajaametit. «Mõtlesin, et raha ka vaja,» tunnistas neiu intervjuus, miks OnlyFansiga liitus.

Lauljatar Laura-Ly Uussaar.
Lauljatar Laura-Ly Uussaar. Foto: Karl-Erik Idasaar

Tema jaoks polnud OnlyFans siiski pornosait, vaid eelkõige sotsiaalmeedia platvorm, kus fännidega suhelda. «Üritasin võimalikult selgeks teha, et ma ei luba paljaid pilte. Ehitasin OnlyFansi selle peale üles, et seal on kvaliteetsed ja kunstilised pildid, mitte kodus tehtud nuded,» rääkis lauljatar.

Buduaaripiltide sekka sattus ka aktifotosid, aga neil olevat maitsekalt kõik vajalik kaetud. «Isegi nibusid ei olnud näha, need olid alati kaetud. Heal juhul oli kannikat näha,» kinnitas ta.

Loe tervet intervjuud endise onlyfansitariga SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles