VIDEO Raevutsev naaber tegi Vene missi tüdrukuteõhtule julma lõpu

Kert Avasalu
Copy
Raevutsev naaber tegi Vene missi tüdrukuteõhtule julma lõpu. Kuvatõmmis videost.
Raevutsev naaber tegi Vene missi tüdrukuteõhtule julma lõpu. Kuvatõmmis videost. Foto: 72.ru/video

Rõdu kaudu kõrvalkorterisse turninud mees oli marus ja lasi kätel lennata – isegi raseda sõbranna pihta. Neiud pidutsesid enda sõnul vaikselt, vahendab 72.ru.

Kesk-Venemaal Tjumenis jagas kohalik neiu ehmatavat kogemust, kui tema sõbrannadega peetud tüdrukuteõhtu sai ootamatu lõpu. Kuigi oli reede, ei kannatanud naaber nähtavasti tüdrukute üritust välja.

«Me kogunesime sõbrannadega, et tähistada ühe kihlust,» kirjeldas Aleksandra Peršina, kes pälvis 2018. aastal kohaliku missi tiitli. «Kuulasime muusikat, jõime, naersime. Keegi naabritest ei tulnud kurtma, vastupidi – mõned lehvitasid meile, õnnitlesid, kui meid rõdul nägid.»

Ühel hetkel, kesköö paiku, kui neiud juba tuppa kolisid, ilmus aga mees, kelle rinnal ilutses rasvases kirjas «Russia». «See mees sadas rõdu kaudu sisse ja hakkas kõiki taguma,» kirjeldas Aleksandra ehmatust.

«Esimese paugu sai meie rase sõbranna,» meenutas miss. «Mees lõi teda jalaga ning ta kukkus ning lõi pea ära.» Neiu kirjelduse järgi ei jõudnud nad reageeridagi, kui olid ise samamoodi läbi klopitud. «Karjus ja vandus ka,» lisas ta.

 

Politsei ei reageeri

Aleksandra väitel suutis ta kaamera haarata alles mehe laamendamishoo lõpus. Ka see ei rahustanud sissetungijat maha: võib näha, kuidas ta kähmles veel ühe sõbrannaga ning üritas ka missile lajatada.

Rõdul jõudis raevutseja neiudele veel solvanguid karjuda ja käratas: «Magama!» Tema lahkudes helistasid sõbrannad muidugi politseisse, kartes vägivallatseja tagasitulekut. «Helistasime politseisse, meile öeldi, et kutse on edastatud ja me peame ootama.»

«Tund läks, isegi kaks, kedagi ei tulnud,» pidid neiud aga pettuma. Uuesti helistamisest ei olnud samuti kasu ning artikli ilmumise ajaks ei olnud naised politseist kolm päeva midagi kuulnud. Selle aja jooksul üritasid nad ka avaldust esitada, kuid takerdusid taas bürokraatia taha.

Praeguseks on meedia uurinud juhtunu kohta ka siseministeeriumi kohalikult üksuselt, mispeale algatati ka politsei tegevusetuse kohta uurimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles