YouTube võttis Martti Halliku ette, kuna ta jagas Eesti lauljatarist liiga paljast kaadrit

Elu24
Copy
Juutuuber Martti Hallik Púr Múddi musavideo esmaesitlusel. Taustal paistab Liina Ariadne Pedanik.
Juutuuber Martti Hallik Púr Múddi musavideo esmaesitlusel. Taustal paistab Liina Ariadne Pedanik. Foto: Remo Tõnismäe/Elu24

Juutuuber Martti Hallik teatas oma Instagrami loos, et YouTube pidas tema video thumbnail'i sobimatuks, mistõttu pidi ta algse foto välja vahetama.

«YouTube hakkas nüüd minuga kottima! Täiesti pekkis,» rääkis Martti Hallik. Juutuuber kirjeldas, kuidas ta video thumbnail ehk pisipilt maha võeti, kuna sellel poseeris tema kihlatu Liina Ariadne Pedanik bikiinides.

Martti jagas kaanefotot ka algsel kujul, kuid nüüd vaatab videoplatvormil vastu foto, millel on naise keha kaetud suure punase kleebisega. Vaata ka videot SIIT!

Juutuuber tõdeb, et temal pole platvormiga erilisi probleeme olnud. «Loomulikult on jäänud mõnda videosse sisse lugu, mille tulemusel suure label'id võtavad video sissetulekud endale, aga see on üsna tavaline sellises maailmas,» rääkis Martti Elu24-le.

Ta tegi ka väikese küsitluse, milles uuris, kas tema jälgijate silmis on pilt liiga seksuaalne internetiavaruste jaoks. «82 protsenti ütles, et ei ole liiga seksuaalne – Instagram lubab siiani sedasama pilti üleval hoida,» rääkis Martti.

Martti Halliku thumbnail.
Martti Halliku thumbnail. Foto: Instagram/Youtube/MarttiHallik

Liina Ariadne Instagramis ripub senini kaunis bikiinipilt, mis Instagramile muret ei valmista ja sealseid reegleid ei riku. Vaata allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles