PILDID ⟩ Justin Bieber säras abikaasaga kunstigalerii oksjonil: kogusime üllal eesmärgil kokku palju raha!

Elu24
Copy
Justin Bieber ja Hailey Bieber.
Justin Bieber ja Hailey Bieber. Foto: Alberto E. Rodriguez/Scanpix

Justin Bieber korraldas eile glamuurse kunstioksjoni, kuhu kutsus kohale mitmeid sõpru ja Hollywoodi staare, et koguda raha heategevuseks. 

Kunstioksjonil oli kohal ka Justini abikaasa Hailey Baldwin, kes säras mustas maani kleidis. Piltidel naise kõrval seisnud Justin otsustas samuti musta värvi kasuks ja tõmbas selga ülikonna. Peale glamuurset oksjoniõhtut kostitas paarike end pitsaga. Kauneid kaadreid sõprade ja kallimaga jagas mees Instagramis. 

Vaata pilte allpool!

Kohal olid ka mõned Hollywoodi staarid, sealhulgas USA laulja Usher ja Austraalia päritolu räppar ning laulja The Kid Laroi, kellega valmis Justinil mõni aeg tagasi ka hittsingel «Stay». 

Instagramis jagas Justin jäädvustusi ka kunstiteostest, mis oksjonil müüki läksid. Justin on korraldanud selliseid oksjoneid ka varem. Architectural Digesti andmetel oli 2019. aastal enampakkumisel 17 maali, mis kuulusid Justinile ja ta abikaasale.

Kuigi laulja ei avaldanud, kui suur summa kokku saadi või mitu maali uue kodu leidsid, oli Justinil jagada vaid häid uudiseid. Kokku kogutud summa läks heategevuseks, et võidelda vaesuse vastu. «Täname teid kogu toetuse eest! Suure eesmärgi nimel suutsime koguda palju raha,» kirjutas ta Instagramis. 

Vaata pilte kunstiteostest allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles