Brigitte Susannega tutvust teinud Zevakini ema: ma tahan oma silmaga näha seda neidu, kes mu pojaga suudleb!

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt ja Andrei Zevakin Kroonika meelelahutusauhindadel.
Brigitte Susanne Hunt ja Andrei Zevakin Kroonika meelelahutusauhindadel. Foto: Konstantin Sednev

Brigitte Susanne Hunt ja Henrik Normann tuuritavad parasjagu mööda Eestit, tuues vaatajateni humoorika etenduse «Nuta või naera». Brigitte jagas oma Instagrami jälgijatega lõbusat vahejuhtumit, mis pärast esinemist aset leidis. 

Brigitte Susanne Hundi poole pöördus üks kena naisterahvas jutuga: «Ma tahan oma silmaga näha seda neidu, kes minu pojaga suudleb.» Seltskonnastaarile tuli pöördumine üllatusena ja esimese hooga ei saanudki ta aru, kelle ema see on. «Minu esimene mõte oli peas mitte see, et oi kui tore tutvuda, vaid et keda ta nüüd mõtleb,» kirjutas Brigitte. 

«Andrei Zevakin, su ema on nii tore!» lisas parasjagu tuuril olev telenägu ja raadiohääl. 

Nähes Brigitte Instagrami lugu, jäi Zevakinil naljatades öelda vaid üht: «Valentina huugab.» Seltskonnastaar tõi siis välja, et Valentina on ka armastuse jumalanna. «Loogiline, et selline hea poeg siis,» lisas ta. 

Jätkuloos kirjutas Brigitte, et kaebas Andrei postituse peale, kus mees poseeris koos Ithaka Maria Haritoga. Andrei postituse järel viskas nalja ka Ithaka tütar, kes postitas pildi koos juutuuberiga ning nimetas teda kasuisaks. Loe rohkem siit: Midagi susiseb? Ithaka Maria tütar nimetas Andrei Zevakinit oma «kasuisaks».

Brigitte ja Andrei kõndisid koos Kroonika meelelahutusauhindade punasel vaibal, kus intervjuud andes ka naljaviluks väike musi tehti. Kui varem oli noortel väikestviisi kana kitkuda, siis nüüd on suhted soojad ja üheskoos tehakse aeg-ajalt Youtube'i videoid. Brigitte ja Andrei filmisid ka oma reaktsiooni nende endi lõbusale musivideole.

Vaata videot allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles