Suur juveelirööv Pariisis, relvastatud varas põgenes elektritõukerattaga

Inna-Katrin Hein
Copy
Prantsuse politsei autod Pariisis Chaumet juveelipoe ees. Varas viis sealt kolme miljoni euro eest vääriskive ja ehteid
Prantsuse politsei autod Pariisis Chaumet juveelipoe ees. Varas viis sealt kolme miljoni euro eest vääriskive ja ehteid Foto: BENOIT TESSIER/Scanpix

Relvastatud mees röövis 27. juuli õhtul Prantsusmaa pealinnas Pariisis Chaumet' juveeliäri ning sai saagiks umbes kolme miljoni euro eest vääriskive ja ehteid.

Mees sisenes kuulsa Champs-Élysées' bulvari lähedal asuvasse juveelikauplusse kella 17 paiku ja nõudis müüjatelt, et nad kalli kauba talle kotti paneksid. Röövlil oli küll relv, kuid ta ei teinud ühtegi lasku, teatab afp.com.

Pealtnägijate kinnitusel põgenes mees elektritõukerattaga.

Chaumet' juveelipood Pariisis, millest varas viis kolme miljoni euro eest vääriskive ja ehteid
Chaumet' juveelipood Pariisis, millest varas viis kolme miljoni euro eest vääriskive ja ehteid Foto: GEOFFROY VAN DER HASSELT/AFP/Scanpix

Pariisi prokuratuur teatas, et nad alustasid juhtumi uurimist ja seda uuritakse kui relvastatud röövi. Politsei vaatab läbi piirkonna turvakaamerate salvestised, et röövija isik kindlaks teha.

Juveelifirma Chaumet kuulub luksuskaupade kontserni LVMH.

Place Vendôme’il aadressil 56 rue François-Ier asuvat Chaumet' juveeliäri rööviti ka 2009. aastal – siis langes varaste saagiks kahe miljoni euro väärtuses vääriskive.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles