Märulis «Seif» asub kadunud aaret röövima «Doktor Murphy» staar

Spekter
Copy
«Seif» (Way Down / The Vault)
«Seif» (Way Down / The Vault) Foto: Promoposter

Märulipõnevik «Seif» (Way Down / The Vault) toob suurele ekraanile panka röövima haiglasarja «Doktor Murphy» peaosast tuntud 29-aastase Briti näitleja Freddie Highmore'i. Nagu seriaaliski, on noormehe rolliks taas mängida geeniust.

 

Kui ülitaibukas insener (Highmore) kuuleb Hispaania panga alla peidetud salapärasest läbitungimatust kindlusest, liitub ta meistervaraste meeskonnaga. Koos kavatsevad nad seal peituva kadunud aarde varastada ajal, kui kogu riigi pilgud on Hispaanias peetaval jalgpalli maailmameistrivõistluste finaalmängul. Kui tänavail rõkkavad tuhanded jalkafännid ja seadusorganid on neile jälile saamas, on meeskonnal elu suurima röövi korraldamiseks vaid mõni minut aega.

Hispaania režissööri Jaume Balagueró lavastatud filmis astuvad veel üles Hollandi staar Famke Janssen («X-mehed»), Astrid Berges-Frisbey («Kariibi mere piraadid: võõrastel vetel») ja Liam Cunningham («Troonide mäng»).

USAs ilmus film laenutamiseks juba märtsis, nüüd aga jõuab seal ka Netflixi – mis tähendab, et õige pea näeb pangaröövimärulit ka meie voogedastuses.

Film on Eesti kinodes alates 30. juulist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles