RÄMMAR ⟩ Klubis tätoveeringu teha lasknud Kristina Suuroja: ma üldse ei häbene seda!

Elu24
Copy
Kristina Pärtelpoeg.
Kristina Pärtelpoeg. Foto: Kalev Lilleorg

Kristina Suuroja jagas Instagrami loos meenutust peost, kus sai käele tätoveeritud sõna «rämmar». Rämmari all teatakse räpipundi 5miinust peoseeriat ja ühtlasi sümboliseerib see üht korralikku pidu. 

Bändi 5miinust liige Päevakoer meenutas Skyle antud intervjuus Jõulurämmarit, mis toimus Tallinna klubis Hollywood ja kus oli kohal ka tätoveerija. Kohapeal said tätoveeritud kümned inimesed. 

«10–15 inimest tegid endale rämmari sinna. Enamus üritasid ära peita seda ja isegi üks tuntud suunamudija tegi endale rämmari käe peale, te tõenäoliselt teate, kellest ma räägin, aga ta tegi ümber omal selle – ma ei tea, kas ta häbenes või mis värk sellega oli,» rääkis ta. Suuroja jagas lõiku intervjuust ka oma Instagrami loos. «See oli umbes 3–4 aastat tagasi,» rääkis Kristina Suuroja Elu24-le.

Sisulooja lükkas kiirelt ümber kuuldused, justkui ta häbeneks oma tätoveeringut. «Sellega on see, et ma ei ole seda otseselt ära kustutanud või ümber teinud, aga sellega oligi lihtsalt see, et mu tätoveerija kleepis selle tiigri nii, et see läks rämmarist üle,» põhjendas Suuroja (vaata pilti allpool). Ta tõdes, et kahetseb, et lasi üldse tätoveeringu üle teha. 

Alles üleeile oli Suuroja oma tätoveerijaga kohtunud ja pisut plaani pidanud. «Ta teeb selle rämmari üle. Teeb mingid valged jooned või asjad, et see oleks paremini paista,» sõnas ta. 

Naise sõnul oli klubis Hollywood tätoveerimas ka teisi, kes Suuroja innukusest inspiratsiooni said ja «rämmari» tätoveerida lasid. Suuroja meenutas, et enne teda olid kolm tüdrukut ja seejärel tema. «Ma olin mis asja, ma teen rämmari, mis kuradi südame,» sõnas ta. 

«Kas sa teed päriselt rämmari?» küsis ka Suuroja taga seisnud noormees. «Miks ma ei tee rämmarit? Me oleme rämmaril – 5miinust for life (kogu eluks – toim),» teatas sisulooja, mispeale oli ka selja taga seisnud poiss nõus «rämmari» oma kehale tätoveerima. Seejärel olevat sama mõttega peale lennanud ka mitmed teised. «Ma olin see kurjajuur,» naeris Suuroja. 

Vaata tätoveeringut allpool!

Kristina Suuroja näitas Instagrami loos «rämmari» tätoveeringut.
Kristina Suuroja näitas Instagrami loos «rämmari» tätoveeringut. Foto: Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles