Südantsoojendav juhtum Lõuna-Eestis: järve ääres puid raiunud mees päästis lapse elu (3)

Elu24
Copy
Kaks last järve ääres. Pilt on illustreeriv ja pole kõnealuse juhtumiga seotud!
Kaks last järve ääres. Pilt on illustreeriv ja pole kõnealuse juhtumiga seotud! Foto: Shutterstock

Vahel juhtub kokkusattumusi, mis lihtsalt panevad imedesse uskuma. Lõuna-Eestis juhtus üks selline imeline kokkusattumus, kus võõras mees oli õigel ajal õiges kohas ning päästis ära eksinud ja uppumisohtu sattunud väikelapse.

Lõuna prefektuur kirjutab Facebookis 62-aastasest mehest nimega Nikolai, kes helistas pühapäeva varahommikul häirekeskusesse. Nimelt oli ta just tõmmanud ühest järvest välja sinna kukkunud väikelapse.

Mees raius parasjagu järve juures puid, kui kuulis plärtsatust. Kui ta pilgu järvele pööras, ei suutnud ta oma silmi uskuda – järves oli väike laps. Nikolai jooksis lapsele järele ja tõi ta kaldale. Olles õigel ajal õiges kohas, päästis ta lapse elu. 

Lõuna prefektuur kirjutab, et juhtus see, mida lapsevanematena ka parima tahtmise korral lõpuni ette näha ei saa. Täpsemalt oli korteriuks sel päeval lukust lahti ununenud ja laps oli otsustanud enne teiste pereliikmete ärkamist kodust lahkuda. Oma avastusretkel jõudis pisike laps pea kilomeetri kaugusele järve äärde, kus ta vette kukkus ning tema kaitseingel Nikolai ta õigel hetkel päästis. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles