WAF kooli Tartu ja Pärnu esindused kostitavad publikut ägeda atmosfääri ning andekate artistidega

Raadio Elmar
Copy
WAF laulukooli juht Maiken ehk Kadri Koppel
WAF laulukooli juht Maiken ehk Kadri Koppel Foto: Mailiis Ollino

Raadio Elmar hommikuprogrammis oli külas lauluõpetaja Maiken, kes rääkis WAF Lounge avamisest Tartus. Lisaks andis ta teada, et laulusõprade kooli filiaal avatakse peagi ka Pärnusse. Kuula ja loe järele!

«Alles see oli kui avasime WAF kooli Tartus. Nüüd otsustasime, et avame filiaali uksed ka Pärnus. Meie õpetajad on valmis reisima kolme linna vahel - Tallinnas, Tartus ja Pärnus. Eriliselt hea meel on tõdeda, et igas paigas leidub ka väga häid kohalikke õpetajaid,» sõnas Maiken.

Kooli asutaja lisas, et Pärnu kooli katsetele toimub registreerimine täie hooga. Kõik huvilised võivad minna kooli kodulehele ja uurida ise sellekohast lisainfot. «Kandidaatide ankeete ja videosid ootame kuni 28. juulini, siis paneme eelregistreerimise lukku. Teisisõnu, kõik lauluhuvilised, kes soovite meiega ühineda - saatke ankeet meie kodulehe keskkonna kaudu,» sõnas ta.

Pärnu kooli filiaal hakkab paiknema aadressil Tallinna maantee 12. «Tegemist on paigaga, kus asus varasemalt Kentuki pubi. Tegu on vana kõrtsuhoonega, ülikihvt paik, ka sisehoov mahutab päris palju rahvast. Iga linna koolil on oma erilised võlud! Tallinna kool on näiteks hästi kodune - astud välisuksest sisse ja tunned, et oled kohe elutoas. Tartu esindus on eriti elegantne, üks tuttav kommenteeris selle sisustuse teemal, et ta oleks justkui New Yorki sattunud. Tartu kooli interjööris on sametit, klaasi ja lühtreid,» märkis Maiken.

WAF kooli juht avaldas, et Tartu filiaal korraldab peagi linnarahvale kontsertsarja. «WAF Lounge avapidu toimub 6. augustil. Piletilevist saab juba osta piletid. Muusikat esitab Ott Leplandi kvartett,» rääkis ta. 

Waf Lounge on muusika saal Tartu südames, endise lokaali «Suudlevad tudengid» teise korruse ruumides, Raekoja plats 10. «Meil on hea meel teatada, et Tartu saab mõnusa uue kontsertkoha, kus on avatud ka kohvik ning baar. Tegu on väikese, kuid samas väga hubase kohaga. Ettevõtmise mõte on see, et tahame pakkuda heade lauljate muusikat ka väljaspool kooli - tahame teha head programmi. Koolitame ja koolitame, kuid paljud lauljad jäävad koju esinemisvõimalusi otsima, see väljund on neile ideaalne võimalus,» sõnas Maiken.

WAF kooli asutaja mõtiskles raadio Elmar hommikuprogrammis, miks ta just tänavu aastal nii palju uusi projekte ja arendusi ette võtab. «Ilmselt see õudne koroona-aasta on sundinud mind arenema. Mis sa ikka muud ette võtad, kui paljud esinemised on ära jäänud. Kodus pole mõtet passida, asju tuleb edasi teha. Tuleb teha midagi teistmoodi ja uut, mul on hea meel, et see vaba aeg on mulle kätte tulnud,» rääkis Maiken. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles