MUSA KÜSIB Kui palju maksab Augustibluusi eluaegse kehtivusega pääse ja mitu neid müüdud on?

MUSA portaal
Copy
Augustibluus 2018. aastal
Augustibluus 2018. aastal Foto: Siisi

Juba sel nädalavahetusel 27. korda toimuv Augustibluus tõi möödunud aasta lõpus müügile erilise pääsme, mis annab eluaegse õiguse festivali külastada. MUSA portaal uuris festivali peakorraldajalt Indrek Ditmannilt, kui edukaks on pääse osutunud.

«Augustibluus on pika traditsiooniga ettevõtmine ning publiku seas on palju neid, kes käinud ja käivad festivalil igal aastal. Möödunud aastal, kui festivali ei toimunud oli senisest enam aega seni toestamata ideid edasi arendada ning nii sündiski Augustibluusi LifeTime Membership Card,» ütleb festivali korraldaja erilise pääsme sünniloo kohta.

Augustibluusi LifeTime Membership Card
Augustibluusi LifeTime Membership Card Foto: Pressifoto

«Ühtlasi oli see üheks võimaluseks festivali eelarvesse lisaraha hankimiseks, kuna möödunud aastal Augustibluusi ei toimunud,» lisab korraldaja. Toodeti täpselt 100 eksklusiivset kaarti, milledest korraldaja sõnul on omaniku leidnud mõnikümmend. 500 eurot maksvaid pääsmeid soetati peamiselt jõulude eel kingitusteks.

«Kaardi omanikeks on enamasti eestlased, kuid ka mõned Soome bluusifännid on soetanud eluaegse passi, kes on pea igal aastal festivali külastavad,» lisab Ditmann.

Küsimusele, kas edukaid näiteid taolise pääsme kohta on maailmast veel tuua, vastas Ditmann, et ei ole kuulnud. «Võib-olla ka on, aga Augustibluusi meeskond mõtles selle välja iseseisvalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles