FOTOD ⟩ Tom Hanks müüb oksjonil maha oma truu ratastel ulualuse

Spekter
Copy
Tom Hanks Oscaritel 2020
Tom Hanks Oscaritel 2020 Foto: Eric Gaillard/Scanpix

Näitleja Tom Hanks paneb oksjonil müügile oma vagunelamu, mis on staari ulualuseks olnud paljudel filmivõtetel.

Tegu on 1992. aasta Airstream'i matkaelamuga, mida hinnatakse kõrgelt selle alumiiniumist kere poolest, vahendab The Drive.

Hanks on oma truu karavaniga ööbinud mitmete oma kuulsate filmide võtetel, mida meenutavad ulualuse uuele omanikule rohked kleepsud masina seintel, ustel ja akendel. Näiteks ööbis näitleja elamus oma 1993. aasta filmi «Unetus Seattle'is», 1994. aasta hittfilmi «Forrest Gump», aga ka 2017. aasta filmi «Ring» võtete ajal.

Tom Hanksi vagunelamu
Tom Hanksi vagunelamu Foto: Bonhams

«Ostsin selle ajal, kui filme tehti aeglasemalt. Olin elanud liiga kaua harilikes karavanides, mis olid koleda dekoori ja ebamugava mööbliga, niisiis otsustasin osta omale uhiuue ja päris oma vagunelamu, mille sisu on täpselt selline, nagu mulle meeldib,» sõnas Tom Hanks. 

Tom Hanksi vagunelamu
Tom Hanksi vagunelamu Foto: Bonhams

Näitleja karavan ongi pea otsast otsani sisustatud tema enda soovide järgi – vaid köök ja vannituba jäid algsele kujule. Hanks lasi sisse ehitada mugava voodi, elutoaala koos diivaniga ning mõnusad puidust kapid ning koguni elektrikamina. Ühe õhukonditsioneeri pealt leiab ka Hanksi autogrammi.

Staarivagun läheb oksjonile hinnaga 150-250 000 dollarit.

Vaata fotosid ja kuulutust siit.

Tom Hanksi Airstream'i vagunelamu
Tom Hanksi Airstream'i vagunelamu Foto: Bonhams
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles