Staarisaade julgustab noormehi osalema: konkurss kisub tüdrukute poole kaldu

Spekter
Copy
Talendisaate «Eesti otsib superstaari» kaheksanda hooaja saatejuht on taas muusik Karl-Erik Taukar.
Talendisaate «Eesti otsib superstaari» kaheksanda hooaja saatejuht on taas muusik Karl-Erik Taukar. Foto: TV3

Talendisaate «Eesti otsib superstaari» kaheksas hooaeg on peagi TV3 vaatajate ees. Registreerumine on jätkuvalt avatud ning lisaindu end saatesse kirja panna annab kopsakas auhind – artistileping Universal Musicult ning TV3 ja SEB poolt välja pandud 10 000 euro suurune rahaline auhind.

Eesti TV3 Grupi tegevjuhi Signe Suure sõnul on TV3 juubeliaasta superstaariotsingud kanali selle sügise suurim teleprojekt, mis avab noortele lauljatele uksed ja toob Eesti muusikamaailma palju uusi talente. «Meil on suur rõõm teatada, et lisaks hindamatule kogemusele ja artistilepingule Universal Musicuga panevad TV3 ja SEB saate kaheksanda hooaja võitjale välja auhinnaraha 10 000 eurot,» tundis heameelt Eesti TV3 Grupi tegevjuht Signe Suur. «Soovime kõikidele noortele julgust ennast proovile panna ja unistuste täitumist!» lisas ta.

Registreerumine veel kestab ja augusti keskel algavad eelvoorud, mille ärevas ootuses praegu oleme,» selgitas teleproduktsioonifirma RUUT peaprodutsent Kaupo Karelson. Karelsoni sõnul on ta kõik seni laekunud ankeedid ise üle vaadanud ning kinnitab, et konkurents on kõva. «Registreerumine on praegu veidi tüdrukute poole kaldu ning julgustaksin noormehi osalema,» ütles ta.

Saates osalemiseks saab end kirja panna TV3 kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles