HULLUMEELNE Üherattalise liikuriga «Batman» kihutas Sõpruse puiesteel autodega võidu

Elu24
Copy
Tasakaaluliikur Sõpruse puiesteel
Tasakaaluliikur Sõpruse puiesteel Foto: Kuvatõmmis

Julge kodanik viis oma väikese tasakaaluliikuri autoteele ning andis gaasi!

Liiklejate kommuunis Ez-Dunõ tehti avalikuks video, kus järjekordne elektriliikuriga kodanik sõidab autodega võidu. Sel korral ei olnud tegemist aga tõukerattaga, nagu varasematel kordadel.

Nüüd jäi Aleksei Širjajevi pardakaamerasse tema kõrval tuhisenud üherattalise tasakaaluliikuri omanik. Sõit käis Sõpruse puiesteel ning auto kiiruse järgi võib öelda, et liiguti kiiremini kui 60 km/h. «Batman, kurat!» kommenteeris autor humoorikalt.

«Batman, kurat!» kommenteeris autor humoorikalt.

Eelmisel suvel said kuulsaks paar tegelast, kes oma võimsamat sorti elektritõuksidega üle 70 km/h kiirustasid. Kuigi seekordne saavutus jääb neile veidi alla, on ka sõiduvahend - vähemalt võhikust kõrvaltvaatajale - veidi ohtlikuma välimusega.

Liiklusjärelevalvekeskuse välijuht Villu Küttner sõnas aga, et selline tegu seaduslik pole. «Tasakaaluliikuriga tohib sõita vaid jalgrattarajal, jalgrattateel, jalgratta- ja jalgteel, jalgteel, kõnniteel. Erandjuhul tohib sõita ka sõidutee parema ääre lähedal,» selgitas ta.

«Samuti ei tohi tasakaaluliikuri juht sõita kiiremini kui 25 km/h,» lisas Küttner. «Seega videost nähtu põhjal võib öelda, et see tasakaaluliikurijuht on oma käitumisega ohtu pannud eelkõige iseenda elu, sest selliselt keset sõiduteed sõita ja koos autodega kiirendada ei ole ei talle ega ka kõrvalistele liiklejatele mitte kuidagi turvaline.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles