Laulja Kalle Sepp üllatab fänne erilise hobiga: see on terve omaette maailm

Raadio Elmar
Copy
Kalle Sepp
Kalle Sepp Foto: Toni Läänsalu

Sellenädalase saate «See ei ole saladus» külaliseks oli Kalle Sepp. Laulja ja näitleja, kellel on siiani alles oma esimene auto, kes on saanud esinedes korralikult särtsu ja kes avaldas saates ühe pikaajalise noorpõlvehobi, mis siiani kõigi silme eest peidus on. Intervjuu viis läbi Tiiu Sommer. 

Kalle Sepp on näitleja ja laulja, kes sai laiale avalikkusele tuntuks tänu meelelahutussaatele «Su nägu kõlab tuttavalt». Kuigi Sepp on harjunud lavalaudade ja ilmekate esinemistega, siis tuleb välja, et ta on oma elu sidunud ka mitmete väga põnevate hobidega. 

Sepp rääkis saates oma elust idüllilises maakodus ja tegi juttu, et tal on vanade asjade haigus...ta lihtsalt ei raatsi midagi ära visata. Isegi vanad lauajupid ei lenda mitte tulle vaid jäävad kuuri oma aega ootama. Mees usub, kõigest vanast saab alati midagi uut ja ägedat valmistada, näiteks hiljuti ehitas ta kodule uue aia ja muuhulgas meisterdas heale sõbrale vahva pulmakingi.

Sepp lisas, et lapsepõlves oli tal põnev hobi ja sellega ta puutub kokku veel tänapäevalgi. «Meil vennaga oli oma väike plastiliinimaailm. See on siiani vanematekodus alles! Kuna vanaema oli keraamik ja näitas, kuidas teha plastiliinist inimesi, loomi, talupidamisi, traktoreid, lennukeid, kaarikuid ja autosid. Meisterdasime isegi suure piraadilaeva - see oli kahe mastiga, käis lahti, sees olid kahurid, tünnid ning silmaklappidega piraadid. Üheksakümnendate alguses tulid Disney koomiksid, osad tegelaskujud on just sealt maha viksitud,» rääkis ta õhinal.

«See ei ole saladus» on meelelahutuslik saade, milles üht-teist tuleb tuttav ette, kuid kuulete ka hulgaliselt täiesti uusi ja seni teadmata fakte külalise või temaga seotud teemavaldkonna kohta. Meeleolukad jutud, vaheldumisi Elmari parima muusikaga, on raadioajakirjana kuulajate ees kahe tunni vältel.

Saade on raadio Elmar eetris laupäeviti kell 10.00-12.00 ning kordusena pühapäeviti kell 15.00-17.00.

Kalle Sepp ja Tiiu Sommer
Kalle Sepp ja Tiiu Sommer Foto: Raadio Elmar

Kuula saadet SIIN:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles