Eestisse esinema kutsutud Katja ja Šaša armusid mõne kuuga Eesti loodusesse niivõrd ära, et otsustasid siia lausa elama jääda. Piirsalusse algselt vaid hobuste jaoks renditud maalapile on aja jooksul lisandunud teisedki loomad, moodustades mõnusa värvikireva ja liigirikka seltskonna, kes külalisi ning pererahvast iga päev naerutab.

Vaata videost, mis trikke loomad teha oskavad!

Õbluke ja nooruslik Katarina Mironova ehk Katja on pärit Venemaalt Saranski linnast. Kuigi tema isa oli loomaarst, siis otseselt maaeluga naisel kokkupuudet polnud.

Isa unistus oli see, et Katja käiks tema jälgedes, kuid loomaarstide tollane kesine sissetulek noort neiut ei paelunud. Unistades paremast elust, suundus ta õppima õigusteadust ja temast pidi saama edukas jurist. Kuid Šaša pärast jättis ta ametiõpingud pooleli.

Nüüd naerab Katja tollase ametivaliku peale, öeldes: «Minust oleks saanud väga vaene jurist, sest ma ei oleks tahtnud esindada kurjategijaid.»

Siis sai Kaasanist pärit tsirkuseartist Aleksandr Mironov ehk Šaša kutse Donetski-nimelisse tsirkusesse Ukrainas. See oli Katja jaoks pöördeline hetk, sest sekundite jooksul tuli teha elumuutev otsus. Ta võttis paberid juurakoolist välja ja läks Šašaga kaasa. Sellest hetkest oli tsirkus saanud endale väga hea artisti ja Šaša endale abikaasa.

Vanemate šokist hoolimata oli Katja oma valiku üle õnnelik ning alustas uut elu tsirkuses Šaša assistendina.

Noortekeskuse hoovil naerutasid lapsi Mironoff Show klounid.
Noortekeskuse hoovil naerutasid lapsi Mironoff Show klounid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Seitse aastat tagasi kutsuti nad esinema ka Eestisse. Katjal ja Šašal oli siin oma etendus «Mironoff Show», kus nende ampluaa oli väga lai. Ringreiside käigus tekkis neil mõte soetada Eestisse suvitamiseks elamispind ja nii ostsidki nad omale korteri Ristil.

Kommentaarid (2)
Copy