TREILER Vaata, mis hullustega «Jackassi» taatide punt uues filmis publikut naerutab

Spekter
Copy
«Jackass 4: Forever»
«Jackass 4: Forever» Foto: Filmikaader

Aastal 2000 MTV eetrisse paisatud röögatu reality-saate «Jackass» sõge tiim saab sel sügisel taas kokku filmis «Jackass 4: Forever», et kuldses keskeas oma tervisele ja närvikavale viimane põnts anda.

 

Eile ilmus Paramount Picturesi alt filmi ametlik treiler – kokku on tegemist saatesarja tegelaste neljanda täispika filmiga (esimene ilmus 2002). Nagu seisab filmi tutvustuses, siis loodavad juba 50. eluaasta lävele jõudnud jackass'id eesotsas Johnny Knoxville'i ja Steve-O'ga alati nooreks ja «peast naljakaks» jääda ning on eesmärgi nimel taas panti panemas kõik oma kondid ja luud. Nagu siin-seal märgitakse, siis on tegu ilmselt ainsa filmiga, mille võtetel esines haiglasse sattumise pärast edasilükkamisi rohkem kui pandeemia pärast (ehkki esines ka seda). 

Pöörases filmis astuvad lisaks üles saatest tuttavad Chris Pontius, Jason «Wee Man» Acuña jt. Tuntud nägudest hüppavad filmist läbi veel rulalegend Tony Hawk, muusik Machine Gun Kelly ja korvpallur Shaquille O’Neill.

Üks «Jackassi» legendaarseid tegelinskeid, keda filmis paraku ei näe, on aga Eesti digikodanik ja tihtipeale Tallinna väisanud rulataja ning omal ajal enda telesaadetki teinud Bam Margera. Põhjuseks mehe sõltuvus- ja käitumisprobleemid, mille tõttu ta projektist eemaldati.

Filmi näeb Eesti kinodes alates 22. oktoobrist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles