Näitleja Rita Rätsepa abielu purunes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rita Rätsepp
Rita Rätsepp Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Seriaalis «Pilvede all» pereema Sirjet kehastav näitleja ja psühholoog Rita Rätsepp (49) elab argipäevas sama sekeldusterohket elu nagu seriaaliski.

Rita ja tema ärimehest abikaasa Enn Õunapuu (50) lähikondlaste sõnul on nende pikk ja seni turvalisena näinud liit otsa saanud ja paar eraldi katuste alla kolinud, kirjutab Kroonika.

Rita jaoks on abielu Õunapuuga teine; neil on kaks ühist last, täiseas Karl Hans ja puberteediikka sirguv Lise Beth, abielust helilooja Alo Mattiiseniga on Rätseppal täiskasvanud tütar Anna-Mariita (24).

Paari aasta taguses intervjuus rääkis Rita, kelle ellu mahub jooga, golf ja psühholoogitöö Rocca al Mare Koolis, et paljud inimesed on tema mõnusamat elu kadestanud. Rita meelest tasuks selliste avaldustega aga ettevaatlik olla.

«Asjad ei ole alati nii, nagu nad välja paistavad, ja tihti me ei tea, milline vaev ja töö kellegi eduloo taga on,» rääkis ta ajakirjale Naised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles