Midagi susiseb? Ithaka Maria tütar nimetas Andrei Zevakinit oma «kasuisaks»

Elu24
Copy
Zevakin ja Agatha Vega.
Zevakin ja Agatha Vega. Foto: Kuvatõmmis

Staar-suunamudija Andrei Zevakin pani eile üles pildi koos lauljanna Ithaka Mariaga. See sündmus hakkas muidugi meedias oma elu elama.

Eile jagas Andrei Zevakin Instagramis fännidega üllatuslikult pilti, kus istub Ithaka Maria kõrval mõnusasti diivanil. Muidugi võis juba kommentaariumist lugeda igasuguseid spekulatsioone ning asjast haarasid kinni ka TV3 veebiuudised.

«Juba varasemalt on Andreil olnud Ithaka Mariast juttu ning staar on isegi maininud, et tegemist on tema celebrity crush'iga,» avaldati seal. «Kas nende vahel valitseb midagi enamat?» jättis artiklike aga otsad lahti.

Sellele reageeris täna ka Ithaka Maria tütar Agathe Vega, postitades Instagrami story'sse artiklist kuvatõmmise, mille juurde lisas hämmastust väljendavad emotikonid. Seejärel lisas ta ka pildi endast ja Zevakinist lõbutsemas. «OMG, sain kasuisaga pilti,» kirjutas ta selle saateks humoorikalt.

Mis siin taga on või ei ole, jääb hetkel asjaosaliste teada. Tundub aga, et legendaarne lauljanna ja Eesti suurim suunamudija saavad hästi läbi!

Agathe Vega Rahula Instagrami story.
Agathe Vega Rahula Instagrami story. Foto: Kuvatõmmis
Zevakini ja Ithaka Maria pildi juures on rahva soov must valgel kirjas. Võtke heaks!
Zevakini ja Ithaka Maria pildi juures on rahva soov must valgel kirjas. Võtke heaks! Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles