FOTOD ⟩ Kristjan Järvi juhtimisel toimub suurkontsert «Pühitsus»

MUSA portaal
Copy

Dirigendi ja helilooja Kristjan Järvi juhtimisel toimub 15. augustil Rakvere laululaval kontsertprogramm «Pühitsus», kus teevad kaasa lauljad ja muusikud Mick ja Angeelia Pedaja, NOËP ja ANETT. Täna toimus kontsert-lavastuse peaproov, mida õnnestus MUSA portaalil väisata. 

«Kontsert on pühendatud kodumaistele muusikaloojatele, väljendusvabadusele ning kohe-kohe tähistatavale Eesti vabariigi 30. taasiseseisvumise aastapäevale,» tutvustas kontserdi sisu ja olemust produtsent Jana Moosar.

«Laval on 27 Eesti noorema põlve professionaalset muusikut. Artistide originaalloomingut saab kuulda orkestriseades ning esitamisele tulevad nii tuntud hitid kui ka uus looming,» lisas Moosar.

«Kristjani, Micku, Angeelia ja Anetiga koostöö on alati olnud ülimalt nauditav kogemus, sest tegemist on väga andekate muusikutega,» ütles NOËP proovi jõudes ja lisas, et ootab Rakvere kontserti väga. «Usun, et see sümbioos, mis meil laval olles koos tekib, on nauditav nii meile endile kui publikule, äge on üle pika aja kõigiga koos jälle lava jagada! Samuti mulle väga sümpatiseerib meie kontserdipaik – selle koha vibe meenutab mulle minu ülesastumisi Lõuna-Prantsusmaal mõnes amfiteatris,» lisas NOËP.
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles