EKSKLUSIIV ⟩ Kanal 2 eetrisse jõuab Peeter Võsa intervjuu Erika Salumäega

Spekter
Copy
«Võidu hind. Peeter Võsa eksklusiivintervjuu Erika Salumäega»
«Võidu hind. Peeter Võsa eksklusiivintervjuu Erika Salumäega» Foto: Duo Media Networks

Pühapäeval, 25. juulil kell 20.05 näitab Kanal 2 erisaadet «Võidu hind. Peeter Võsa eksklusiivintervjuu Erika Salumäega».

Olümpia eel sõitis saatejuht Peeter Võsa võttegrupiga Vahemere-äärsesse rannikulinna Deniasse. Siin elab juba üle kümne aasta kahekordne olümpiavõitja Erika Salumäe, kes saabus Võsaga kohtuma oma lemmikrestorani, Casa Federicosse, särava ja päikesepruunina. Kahekordne olümpiavõitja, 15 maailmarekordi omanik trekisõidus, üheksakordne Eesti parim sportlane ehk lihtsalt – meie Erika. Ta oli aastaid võitmatu alal, mida ta ise nimetab tantsuks jalgrattal.

Jututeemasid suvekuuma õhtusse jagus: kuidas kasvatatakse tšempione, kui lähedased võivad olla suhted treeneri ja sportlase vahel, kuidas on seotud Žiguli 04 ja Barcelona kuldmedal, miks ei salli Erika tänase päevani punase sõstra morssi. Eksklusiivintervjuus räägib Erika Salumäe Peeter Võsale võitude ja loobumiste hinnast, treeneri ja sportlase suhetest, aga ka tippspordist lahkumise valust.

Vaata saadet otse ja järele Apollo TVs.

Peeter Võsa
Peeter Võsa Foto: Tairo Lutter

Peeter Võsa tagasi Kanal 2s

Eksklusiivne intervjuu Erika Salumäega lööb Kanal 2 eetris lahti uue erisaadete hooaja Peeter Võsa seltsis.

«Võib öelda, et Peeter Võsa on meedias tagasi! Natuke korralikum, tublisti kõhnem, lühikeste juuste ja muljetavaldava sportliku vormiga – vahepealsetel aastatel sisse ahmitud raamatu- ja elutarkusest kõnelemata. Vaataja jaoks on ta kogunud lugusid Eesti elu olulistest inimestest, unustatud kangelastest ja ka veel tundmatutest tegelastest. Varuks on ka mõned päris pööraselt ootamatud kohtumised,» teatab Kanal 2.

Juba õige pea on eetrisse oodata lugu Tallinna teletornist ja 30 aasta tagusest augustiputšist ning septembris teeb Võsa juttu hulljulge saksa harrastuslenduri Mathias Rustiga, kes 80ndatel ilma loata Helsingist Moskvasse lendas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles