Briti advokaadid hoiatavad ärimehi «piraajanaiste» eest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti advokaadid hoiatavad ärimehi «piraaja» naiste eest
Briti advokaadid hoiatavad ärimehi «piraaja» naiste eest Foto: SCANPIX

Briti advokaatide sõnul on esile kerkinud grupp noori naisi, kes võrgutavad jõukaid ärimehi eesmärgiga rasestuda ning siis meestelt elatist nõuda.

Advokaadid lisasid, et nende nn piraajanaiste jaoks on jõukate meestega lapse saamine karjäärivõimalus, kirjutad Daily Mail.

«Tegemist on noorte ja ilusate, modelli välimusega naistega, kel ei ole soovi ise töötada, nad vaid unistavad luksuselust. Laps on nende jaoks väljapressimise vahend järgneva 18 – 21 aasta jooksul,» selgitasid advokaadid.

Neid naisi ei huvita, kas selline mees on abielus või mitte.

«Need naised saavad mehed lihtsalt voodisse, teeseldes, et harrastavad turvaseksi. Tegelikkuses on asi turvaseksist väga kaugel. Naiste eesmärgiks ei ole abielu, vaid rasestuda ja selle lapstrofee abil mehelt raha välja pressida,» nentisid advokaadid.

Suurbritannias tegutseb juba mitu advokaadibürood, mis tegelevad vaid selliste juhtumitega.

«Üheöösuhe ja juhuseks võib meestele kaasa tuua pikaajalise rahalise taaga. Need «piraajanaised» panevad mängu kõik, et lapse isa nii teda kui last üleval peaks ja mitte just väikese summa eest,» selgitati.

«Piraajanaised on meestõgijad, kes valivad ohvriteks suurt sissetulekut omavad, aktiivsed ja võrdlemisi seksapiilsed mehed.

Need naised võivad rünnata ükskõik millal ja ükskõik kus – töökohas, baaris ja luksushotellis.

«Keskeas mehed, kellel on paks rahakott, kahanevad juuksed, kasvav kõht, jooksevad ka ise noorte naiste järele. Need mehed ei saa tihtipeale nende ümber toimuvast mängust aru, enne kui on hilja,» selgitasid advokaadid.

Advokaatide sõnul on  «piraajanaised» väga nutikad, saades lõpuks maja, luksusliku sisustuse, kalli auto ning lapse kõikide vajaduste katmise. Ja ka luksuspuhkused.

Üks sellistest, anonüümseks jäänud naisest kommenteeris: «Mehed otsivad kõrvalsuhet ega hooli, kas on tegemist turvaseksiga või mitte. Paljud neist meestest maksavad hiljem kõrget hinda ja paras neile, et nad nii rumalad on».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles