SUUR GALERII ⟩ Käbliku Beer Camp & Rock'N'Rolli esimene päev oli täis möllu, õlle ja rokkmuusikat

Elu24
Copy

Järjekorras neljas Käbliku Beer Camp & Rock’n’Roll algas sel reedel ning loomulikult on kohal kõik õlle- ja muusikanautlejad.

Algselt käsitööõlut ja eriti rasket rokki austava publiku nišifestival on viimase paari aasta jooksul oma kava muutnud sobivaks ka kergema rokkmuusika austajatele. Õllevaliku osas järele pole antud!

Maailmas valitseva uue normaalsuse abil õnnestus festivalil mullu tõusta Euroopa suurimaks rokkfestivaliks. Kuigi tänavu olnuks võimalust suuremaltki ette võtta, jäädi endale kindlaks — festivalile lubatakse tuhat külastajat, et mitte rikkuda hubast õhkkonda.

Esimese päeva esmamuljete põhjal võib öelda, et see õnnestus. Töö- või puhkusenädalast väsinud publik suutis end käima saada juba esimeste bändide lavale saabudes, kuid tõelise möllu käivitasid legendaarsed artistid BDÖ ja Velikje Luki.

Õhtu lõpetanud Läti bänd Skyforger oli maiuspalaks raskema muusika gurmaanidele.

Laupäeva hommikul, samal ajal, kui linnulennult vähem kui paari kilomeetri kaugusel Käbliku talust teevad oma adrenaliinirohket tööd Ott Tänak ja teised maailmatasemel rallisõitjad, kelle mootorimürin telklas ilmselt nii mõnegi hilise ärkaja silmad avab, alustasid esimesed pidulised juba värskendava supluse ja seltskonnamängudega.

Tänavusel Beer Camp & Rock’n’Roll festivalil esineb 12 bändi ja maitsta saab enam kui 13 pruulikoja toodangut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles