VIDEO Juht jättis väikese tüdruku koolibussi ukse vahele ja lohistas teda sadu meetreid kaasa

Elu24
Copy
Juht pani üksed liiga vara kinni.
Juht pani üksed liiga vara kinni. Foto: Kuvatõmmis

Koolibussi juhi tähelepanematus lõppes kuueaastasele tüdrukule raskete vigastustega. Nüüd, aastaid hiljem, jõudis süüdlane viimaks ka kohtu alla.

NBCni on jõudnud videokaader aastatetagusest juhtumist USA Kentucky osariigis, kus koolibussi juhtinud Melinda Sanders põhjustas ühele koolitüdrukule tähelepanematusega raskeid vigastusi. See tehti avalikuks, sest juhtum jõudis viimaks kohtusse.

Šokeerivalt klipilt on näha, kuidas kuueaastane Ally Rednour väljub koolibussist otse juhi kõrvalt. Sanders ei vaevu aga selgelt pead pöörama ja lajatab uksed liiga vara kinni, jättes väikese tüdruku seljakoti sinna vahele.

Kui bussijuht minema kiirendab, üritab väike neiu veel mõne sammu kaasa joosta, kuid hakkab lohisema mööda asfalti. Ally õudusunenäoline kogemus kestab kuni 300 meetrit, näitas uurimine.

Sanders jõuab pöörduda ka vahekäigus seisva poisi poole, üritades teda maha istuma sundida. Viimaks märkab ta ka oma kohutavat viga, kui möödasõitev auto signaalitades tema tähelepanu sellele suunata üritab. «Jumal küll!» pöördub naine siis Allyt vabastama.

Viimaks kohtu all

Ally sai arstide sõnul raskeid hõõrdumisvigastusi enam umbes 12 protsendile kogu kehapinnast. Ta on läbinud mitmed operatsioonid ning sai ka traumajärgse stressi diagnoosi.

Kuigi Sanders lasti töökohalt lahti kuu pärast vahejuhtumit, kuid vanemate 2018. aastal kohtusse antud kahjunõue jõudis arutlusele alles sel nädalal. Seal kinnitati, et juht oli reisijate välja laskmise protokolli raskelt rikkunud.

«See protokoll on mulle väga oluline ja ma sooviks, et oleksin seda sel päeval järginud,» tunnistas Sanders ka kohtule. «Ma ei saa juhtunut aga tagasi pöörata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles