Pärast lahutust end drastiliselt muutnud ameeriklannast sai miljoneid teeniv modell

Elu24
Copy

Pärast kolme aastat kestnud abielu purunemist, otsustas Amanda keerata elus täiesti uue lehekülje. Tänaseks on temast saanud üüratuid summasid teeniv modell.  

Las Vegases elav 26-aastane Amanda Nicole Martin otsustas pärast lahutust oma elu drastiliselt muuta. Ta palkas eratreeneri, lasi ilulõikusi- ja süste teha, ning tagumikuimplantaadid paigalda, seda kõike eesmärgiga Tinderis meeldimisi ja meeste tähelepanu saada, kirjutab Daily Star.

Pärast kõiki iluprotseduure ja kahtekümmend viite tuhandet eurot, sai temast modell ja sisulooja, kes teenib aastas rohkem kui miljon eurot.

Lisaks Instagramile, kus Amanda seitsmele miljonile jälgijale kuumi fotosid postitab, toodab ta elukaaslase Johniga erootilist sisu platvormile OnlyFans, kus neil on samuti miljoneid jälgijaid.

«Abielu lõppes ja ma ostsin endale rinnad ja palkasin personaaltreeneri,» sõnas Amanda. «See kuidas ma ennast tunnen tuleb seestpoolt. Olen alati arvanud, et mu sisemine ilu ja isikupära oli vinge, ent soovisin ka välimise sellega vastavusse panna.»

Naise sõnul sai ta iluoperatsioonidest enesekindlust, mis tõi omakorda kaasa jälgijate kasvu Instagramis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles