Skandaalikeerisesse sattunud Mallukas tõstis keskmise sõrme: pühendused elule!

Elu24
Copy
Mallu Mariann Treimann ehk blogija Mallukas.
Mallu Mariann Treimann ehk blogija Mallukas. Foto: Erakogu

Blogijal Mariann Treimannil ehk Mallukal on selja taga raske nädal – üks skandaal teise otsa. Kuid kõigele sellele järele vaadates on tal väga otsekohene ellusuhtumine, mida väljendab keskmine sõrm. 

Mariann jagas Instagramis pilti, kus tal on keskmine sõrm püsti ja näol naeratus. «Mõnikord on lihtsalt täpselt selline vibe (tunne – toim)... Pühendused: elule🙏,» kirjutas naine sealjuures. 

«Konkreetselt lemmikosa päevast on need paar sekundit, kus sa teed silmad rõõmsalt lahti, ringutad ja mõtled, et huvitav, mis kell on jne. Umbes neljandal sekundil meenub see, et süda justkui valutab ja pisar tahab juba silma tulla, mis siis, et uus päev alles algas. Aga need esimesed kolm sekundit olid täna väga nauditavad, tänan küsimast,» kirjutas blogija oma Instagrami loos. 

Täpselt nädal aega tagasi, 8. juuli neljapäeval, jagas Austraaliast pärit meelelahutaja Justin McNairn oma Instagrami loos häälsõnumeid, mis olid tulnud ei kelleltki muult kui Mariannilt. Piduses meeleolus oli naine emotsiooni ajel saatnud paar ropusuist sõnumit meelelahutajale, kes neid oma jälgijatega jagas. Loe rohkem ka SIIT!

«Iga kord, kui sa oma huult pede moel hammustad, siis ma iga kord mõtlen, kui f*****g väike su m**n on. I'm f*****g sorry (sorri – toim), võib-olla sa ei ole pede, aga miks sa siis nii pede tahad välja näha? Täiesti p****s, täiesti p****s,» sõnas Mariann. Enda sõnul arvas ta, et kustutas need vahetult peale saatmist ära, kuid nii hästi ei läinud. Blogija tunnistas oma viga ja vaatas tagasi lõbusale õhtule koos sõbrannadega, kellega sai märjukest natuke liiga palju limpsitud. 

Vaid mõni päev hiljem jõudis Elu24 toimetuseni video Malluka nüüdseks endisest kallimast Gerdist, kes Pärnu öömelu võõra neiuga nautis. Blogija ei suutnud Gerdile tema tegu andestada ja paar läks lahku. «Ma tõstsin ta asjad kenasti ukse juurde ja edaspidi saab ta palju rahulikumalt oma hõõrumisi teha,» ütles Mallukas. Vaata VIDEOT!

Kirss tordil oli Mariannile saadetud kahjunõue naiselt, kelle mees blogijale nurjatu sisuga sõnumi saatis. Blogija jagas pisut humoorikat sõnumit oma Instagrami loos, kuid see oli vastukarva pereisa kallimale. «Ma sain just 400-eurose kahjunõude sellelt mehelt, kes oma peenist mulle tisside vahele panna tahtis,» teatas Mariann eile Instagrami loos. Rohkem SIIT!

Kõigele sellele oskas naine reageerida vaid nõnda: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles