GALERII Suvepealinnas toimunud kehamaalingute festivalil sai näha nii paljast ihu kui võimsat show'd

Elu24
Copy

Suvises Pärnus toimus möödunud nädalavahetusel kehamaalingute festival, mida korraldati juba kuuendat korda, kirjutab Pärnu Postimees.

Suvepeallinnas asuva loovlinnaku õuel kasutati kaunite neidude kehasid elavate lõuenditena, et maalida nii antiikseid kujutisi kui loomamustreid. Õhtu lõppes suurejoonelise performance’iga, kus hullati nii vannis kui pursati tuld.

Festivali ühe korraldaja Taje Paldroki sõnul on kehamaalingu eripära tehniliselt veidi teistsugune lähenemine. Ta selgitas, et see vajab head ruumilist mõtlemist ja oskust kasutada modelli keha iseärasusi oma kunstilise idee edasiandmiseks, et luua terviklahendus.

Teise korraldaja Geity Miilbergi sõnutsi on kehamaalingute festival ja sellega kaasnev performance oluline kultuurisündmus Pärnu linnas, mis on alati ligi meelitanud rohkelt pealtvaatajaid, sealhulgas neidki, kes pole harjunud kunstinäitustel käima. «Aga siin on ikkagi elav lõuend ja keegi askeldab seal ümber, kogu protsess on otsast lõpuni terve päeva jälgitav,» märkis ta.

Festivalil osalenud kunstnikud ja modellid olid kokku tulnud üle Eesti. Nende hulgas olid nii tantsijad, disainerid, näitlejad, tätoveerijad kui jumestus- ja grimmikunstnikud.

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles