Naine avastas võõra mehe oma korteris häda tegemas

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Kirsty MacDonald'i uksekaamera salvestus.
Kirsty MacDonald'i uksekaamera salvestus. Foto: Kuvatõmmis videost

Inglismaal ärkas naine öösel üles kemmergust tuleva heli peale ning avastas majja tunginud võhivõõra, kes jättis endast maha ka ebameeldiva haisu.

Juuni lõpus oli Kirsty MacDonald (36) elutoa diivanil õndsat und magamas, kui kuulis äkitselt heli, mida üksinda elav naine kuulda ei tohiks, kirjutas DailyMail.

Nimelt kasutas keegi võõras parasjagu tema teisel korrusel asuvat tualettruumi. Vee peale tõmbamise hääl äratas naise üles ja ta nägi võhivõõrast majast välja jooksmas.

Loomulikult järgnes WCs käigule ka hingemattev hais ning Kirstyl tuli kasutada hulganisti valgendajat ja õhuvärskendajat, et taastata vannitoa esialgne olukord.

Hommikul helistas inglanna kohe politseisse, et teavitada omavolilisest sissetungist, kuid ametnikud olid teisel pool telefonitoru vaid naernud ning öelnud, et see ei ole siiski kuritegu.

Õnneks oli Kirstyl maja ees kaamera, mis olukorda mingil määral ka salvestas. Videost on näha, kuidas sissetungija kutsus oma üle tee viibivat sõpra ja ütles: «Uks on lahti! Mul on vaja minna …»

Sel ajal, kui sissetungija ust avas, et minna häda tegema, valvas sõber pingsalt ümbrust.

«Me kõik oleme olnud purjus ja ma saan aru, et jätsin ukse kogemata lukustamata, kuid ei saa nii lihtsalt kellegi koju minna ja tualetti kasutada,» on Kirsty häiritud.

Kuna politsei ei võtnud teda tõsiselt, palkas ta detektiivid ja postitas kaadrid sotsiaalmeediasse. «Ma olen nende tabamiseks ise kõik politseitöö ära teinud. Facebooki kaudu sain nimed ja aadressid teada. Facebook on teinud minu jaoks paremat tööd kui politsei,» rääkis inglanna, kuid politsei keeldus endiselt kurjategijate nimesid vastu võtmast.

Naine tunneb, et süü aeti tema kaela, sest ta unustas ukse lukustada, ja ta paneb kõigile südamele, et oma turvalisuse eest peab igaüks ise vastutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles