Ron Nõmme ja Brigitte Susanne vahel segased asjalood: ei taha temast enam midagi kuulda!

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt ja Ron Nõmm semmisid 2019. aasta sügiseni.
Brigitte Susanne Hunt ja Ron Nõmm semmisid 2019. aasta sügiseni. Foto: Andrei Ozdoba

Kuldsõrmuseid müüv moedisainer ja Brigitte Susanne Hundi armuminevikku kustumatu jälje jätnud Ron Nõmm teatas Instagramis, et kaunitari viimased askeldused ei ole talle meeltmööda. 

Möödunud aastal aasta seksikaimaks naiseks kuulutatud Brigitte Susanne väisas pisut vähem kui kuu aega tagasi meelelahutusauhindade punast vaiba. Kohal oli ka paljude suur lemmik, juutuuber Andrei Zevakin. Piduses meeleolus noored andsid auhinnaõhtul meeleolukaid intervjuusid, millest ühes ka väikest musi jagati. 

Kuigi Brigitte ja Andrei musimops oli vaid naljaviluks ja noored soovisid lihtsalt pisut sõud teha, siis Ron Nõmm paistis Brigitte käitumisest pisut häiritud olevat. «Ma ei taha temast enam midagi kuulda peale seda, kui ta selle Andreiga suudles,» sõnas Ron Instagrami loos. 

Teades Roni huumorimeelt, ei saa ka siinkohal kindel olla, et ta öeldut tõsiselt mõtles, kuid mees hoiab siiski kõigil meeles, et kord oli ka temal au seltskonnastaari kõrval seista ja tema kätt hoida. Noorte suhe jooksis aga karile 2019. aasta sügisel, kui Brigitteni jõudis video Ronist ja salapärasest kaunitarist, kes Cafe VSis suudlesid. Vahejuhtum sai paarile saatuslikuks ja juba järgmisel päeval tegi Brigitte mehe juurest sääred. 

Peale mõningast pausi naasid Brigitte ja Ron taas koos avalikkuse ette, kuid seekord lihtsalt sõpradena – kohtuti seltskonnaüritustel ja filmiti üheskoos ka videoid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles