Kas tõesti on kõik õhupuhurid poodidest otsa saanud?

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Ventilaator.
Ventilaator. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Appi! Kus poes on ventilaatoreid veel müüa?» Inimesed on Facebookis hullumas, püüdes leida suure palavuse leevendamiseks poodidest õhupuhureid, mida praeguse kuumalaine ajal kõikjal Eestis napib.

«I NEED HUGE METAL FAN! (Vajan suurt metallist ventilaatorit – toim.) Ei, tegelt ka, ventikat otsin, Tallinnas. Äkki keegi teab mõnda sala-auku veel, kust osta saab? Kõigis ehituspoodides on need otsas. Kodus on palav, oi kui palav!» on Kerstin olukorra tõttu lausa hullumas. Enda sõnul on ta läbi käinud kõik ehituspoed, aga mida pole, on puhurid!

«Oled oma sooviga ikka väga hiljaks jäänud!» kirjutati talle Facebookis vastuseks. Väidetavalt on ventilaatorid selle suve kõige suurem defitsiit.

«Tartu Bauhofi uksel oli näiteks silt, et ventilaatorid on otsas. Et noh, palun ära tüüta meid enam. Tegelikult on ka otsas. See võttis ikka muigama küll,» võttis Facebookis sel teemal sõna ka kolmas murelik kodanik, kes ei suutnud samuti puhurit kuskilt leida.

«Ainukene võimalus tundub olevat tellida mõnest e-poest, kuid oht on, et enne kauba saabumist on suvi juba läbi!» kirjutas Kerstinile vastuseks neljas inimene.

«Suvesoe on ventilaatorite müüki kasvatanud oodatust rohkem ning selleks aastaks tellitud kogused müüsime kordades kiiremini ära kui oleksime arvanud. Küll aga otsime endiselt nii kohalikelt kui Euroopa tarnijatelt uusi varusid ning mõningaid uusi koguseid on lähiajal meie kauplustesse siiski ka saabumas. Kogused ei ole kahjuks suured ning jäävad eeldatavasti turunõudlusele alla,» ütles Bauhofi turundusdirektor Mari-Liis Toomik Elu24-le.

Sotsiaalmeedia kommentaarides on inimesed soovitanud otsida puhureid ka suuremate toidupoodide elektroonikaosakondadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles