Alen Veziko saab sügisel isaks

Raadio Elmar
Copy
Alen Veziko
Alen Veziko Foto: Rita Talisoo

Alen Veziko käis koos bändikaaslaste Karl-Juhan Laanesaare ja Priit Sootlaga enne tuuri «Öö kuulub meile...» külas raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!»

Kuigi Alen Veziko sõnul on hetkel kõige olulisem algav kontsertsari, on tal fännidele põrutavaid uudiseid: «Sügisel saan ma isaks ja olen otsustanud mõneks ajaks pealinnast ära kolida.» Koht, kus pesa hakatakse punuma, asub Pärnu lähedal Sindis. Sealt ei puudu ka loomad ja linnud, aga Alen nimetab end siiski vaid näidispõllumeheks: «Kui on vaja pilti teha, pannakse mind traktorisse!»

Plaan hakata rahulikmalt elu nautima on muusiku sõnul ette võetud täiesti vabatahtlikult. Kui tuli uudis peatselt lisanduvast järelkasvust, istusime veidi aega ja mõtlesime, kus me edasi toimetame: «Kuidagi väsisin ära pealinna ummikutes istumisest, jubedast ajakulust ja närvilistest inimestest.»

Lauri Hermann, Priit Sootla, Alen Veziko, Tiiu Sommer ja Karl-Juhan Laanesaar
Lauri Hermann, Priit Sootla, Alen Veziko, Tiiu Sommer ja Karl-Juhan Laanesaar Foto: Raadio Elmar

Kontserdikava sai nime Alen Veziko laulu «Öö kuulub meile» järgi, mis jäi sõelale, kui trio üheskoos jaanuarikuus proove tegi. Loole läheneti uue nurga alt ja sai lõplikult valmis alles paar päeva tagasi. 

Kuigi 20 ja enama laval oldud aasta jooksul on Alen mõlgutanud ka loobumismõtteid, siis praegu naudib mees musitseerimist väga -  seltskond on hea, ka uusi laule on, sest näiteks lugu «7 miili» pole kunagi laval kõlanud. Küsimusele, et kas «need» lood ka kõlavad, on vastuseks jah! Kuuleb nii hitti «Ei ole öeldud lihtsalt tuulde» kui kui ka «Nüüd on nii», et vältida pahaste inimeste kirju pärast kontserte.

Kuula meeleolukat jutuajamist ja live versiooni laulust «Öö kuulub meile» järele siit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles