TREILER Avaldati esimesed kaadrid Netflixi sarja «The Witcher» teisest hooajast

Spekter
Copy
«The Witcher» tegelaskuju Ciri, keda kehastab Briti näitleja Freya Allan.
«The Witcher» tegelaskuju Ciri, keda kehastab Briti näitleja Freya Allan. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Populaarse Netflixi sarja «The Witcher», mis põhineb Poola kirjaniku Andrzej Sapkowski samanimelisel saagal, teine hooaeg jõuab vaatajateni detsembris. Koos esilinastuse kuupäevaga avaldati ka esimesed kaadrid teisest hooajast.

2019. aasta detsembris välja tulnud «The Witcher» saab lõpuks teise hooaja, mis esilinastub 17. detsembril. Teine hooaeg keskendub looja ja produtsendi Lauren Schmidt Hissrichi sõnul Geralti (Henry Cavill) uuele rollile Ciri (Freya Allan) kaitsjana, vahendab Rotten Tomatoes.

«Väga tore oli alustada teist hooaega, vaadates, kuidas neist kasvab perekond. Nad on ebakindlad, kuidas koos olla. Me tahtsime, et see suhe oleks võimalikult ehtne,» tõdes Hissrich.

Witcheri rollis näeb taas Briti näitlejat Henry Cavilli.
Witcheri rollis näeb taas Briti näitlejat Henry Cavilli. Foto: Katalin Vermes/Scanpix

2019. aastal ilmunud sari purustas toona ka Netflixi rekordi, sest seda vaadati üle 70 miljoni konto alt. Nüüd on rekordiomanik Prantsuse Netflixi sari «Lupin», mida vaadati 75 miljoni konto alt. Ometi ei pruugi «Lupin» äärmiselt menuka fantaasiamäruliga siiski samal pulgal olla, kuna Netflix muutis aasta tagasi oma mõõdikuid leebemaks ning arvesse läheb iga vähemalt kaheminutiline vaatamine senise 70 protsendi asemel ühest episoodist või filmist. Tulemusena on kõik Netflixi väga harva ametlikult avaldatavad vaatajanumbrid nüüd umbes 35 protsenti suuremad kui enne 2020. aastat. 

«The Witcheri» teine hooaeg koosneb kaheksast osast. Vaata esimesi kaadreid teisest hooajast lühitreilerist SIIN:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles