PILDID USA ajakiri valis uueks bikiinimodelliks 57-aastase naise ja tegi sellega ajalugu

Elu24
Copy
57-aastane bikiinimodell Kathy Jacobs.
57-aastane bikiinimodell Kathy Jacobs. Foto: SMG/Scanpix

USA ajakirja Sports Illustrated bikiiniväljaanne valis oma värskeks modelliks 57-aastase Kathy Jacobsi. Sellega tegi ajakiri ka ajalugu, sest Jacobs on bikiiniväljaande kaante vahele jõudnute seas vanim algaja modell.

Kathy Jacobs tegeles 80ndatel põgusalt modellindusega. Nüüd läks ta aga 56-aastasena USA ajakirja Sports Illustrated bikiiniväljaande korraldatud modelliotsingutele. Naine osutus valituks ning nii saigi temast ajakirja vanim ja ühtlasi kõige lühem algaja modell, vahendab Fox News

Nüüdseks juba 57-aastase ameeriklanna bikiinipildid ilmuvad ajakirja 19. juuli numbris. Enam kui nädal enne seda, 10. juulil, võttis Jacobs osa Sports Illustratedi ajakirja bikiiniväljaande moesõust. 

Kathy Jacobs kõndis 10. juulil ka Sports Illustratedi ajakirja bikiiniväljaande korraldatud moesõul.
Kathy Jacobs kõndis 10. juulil ka Sports Illustratedi ajakirja bikiiniväljaande korraldatud moesõul. Foto: Smg/Scanpix

«Unistus on täitunud. See ei tundu isegi tõeline. Ma usun seda alles siis, kui ma näen ajakirjas pilte,» naeris Jacobs rõõmsalt ja lisas, et ta pole naeratamist lõpetanud. See, et ta on ajakirja vanim algaja modell, teeb olukorra Jacobsi jaoks veelgi põnevamaks. 

Bikiinipilte tehes oli Jacobs elevil, kuid ka väga närvis. «Öö enne pildistamist ei maganud ma üldse. Ma olin liiga elevil ja närvis.» 

Enne pildistamist tegi Jacobs ka trenni ja ta jälgib oma toitumist. «Ma ei söö palju suhkrut, saia ega pastat. Väljas söön ainult korra või kaks nädalas. Mul oli tegelikult eeldiabeet ja arst soovitas nendest loobuda. Hea uudis on see, et kaotasin seejärel kaalu ja olen nüüd palju tervislikum.»

Sports Illustratedi bikiiniversiooni pääsemine on Jacobsi arvates suur au. «Esindada kõiki minu vanuserühma naisi on nii suur au. Minu vanuses me ei pea enam peitma. Olen tänulik, et nad lasevad mul olla ajakirjas koos tüdrukutega, kes on minust nooremad, isegi minu tütrest nooremad.» Kusjuures Sports Illustratedi esimene bikiiniväljaanne ilmus samal aastal ja kuul, kui Jacobs sündis (1964. aasta jaanuaris).

Sports Illustratedi ajakirja bikiiniväljaanne, milles Jacobs teeb ajalugu, ilmub 19. juulil.
Sports Illustratedi ajakirja bikiiniväljaanne, milles Jacobs teeb ajalugu, ilmub 19. juulil. Foto: Smg/Scanpix

«Elu ei saa otsa, kui sa teatud vanuseni jõuad. Seega tunnen, et selles ajakirjas olemine ei aita ainuüksi teisi naisi minu vanuserühmas, vaid ka nooremaid tüdrukuid. Kõik kardavad vananemist.»

Kõige vahvam tagasiside, mis Jacobs on oma saavutuse eest saanud, on tulnud vanematelt meestelt. «Lõpuks saan ma guugeldada omavanust daami. Saan vaadata naise bikiinipilte ja ei pea süüd tundma,» oli keegi Jacobsile kirjutanud. 

«See, et nad saavad end niiviisi tunda, on väga tore ja võrratu,» tõdes Jacobs lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles