RETROKLÕPS ⟩ Muusik Karl Killing jagas sünnipäeva puhul armsat hetke lapsepõlvest

Elu24
Copy
Karl Killing
Karl Killing Foto: Rauno Liivand

Muusik Karl Killing tähistab täna oma 20. sünnipäeva. Tähtsa päeva puhul jagas Killing sotsiaalmeedias armsat hetke lapsepõlvest ja meenutas möödunud eluaastat. 

«20 jõudis kohale!» teatas Killing rõõmsalt isiklikul Instagrami kontol. 

Postitusega meenutas Killing ka möödunud eluaastat, mis oli noore muusiku jaoks töökas. «See aasta sain ma võtta osa 30 erinevast mussi release'ist  (ilmumisest – toim) osa. Siiralt tänulik neile, kes on mind sel teel kampa võtnud. 20 veel retsimalt!!!» tänas Killing.

Pildina jagas Killing hetke lapsepõlvest, kus ta istub asjalikult arvuti taga.

«Tere tulemast klubisse,» kirjutas Killingu postituse alla räppar Villemdrillem. Õnne soovisid noorele muusikule ka laulja Desiree Mumm ja juutuuber Sidni Tomson

Killingu muusikukarjäär sai alguse koosseisuga Beyond Beyond. See bänd küll enam ei tegutse, ent Karl on muusikaga edasi tegelenud. Hoolimata noorest east on tema loometöö olnud äärmiselt viljakas ning Killing on produtseerinud ja kirjutanud lugusid mitmetele Eesti artistidele.

2020. aastal soolokarjääri alustanud Killing liitus mõne aja eest plaadifirma Warner Music Balticsiga. Alles juunis rääkis ta Musa portaalile, et tema päevad on peamiselt sisustatud stuudios muusika kirjutamisega. Loe lähemalt intervjuust SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles