Galerii: ekstreemsport tõi -20C hoolimata Red Bull Whiteoutile sadu pealtvaatajaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus Tallinnas Skoone bastionil lumelaua ja freestyle suusa võistlus Red Bull Whiteout, mis krõbedatest külmakraadidest hoolimata tõi kohale sadu pealtvaatajaid ja ligi sada ekstreemsportlast.

Eilne tõestas järjekordselt, et Eesti inimene on karastunud, sest Skoone bastioni äärne täitus rahvaga, kes olid tunnistajateks selle talve võimsaimale lumelaua ja freestyle suusa võistlusele. Õues paukus käre pakane, mis lõikas luust ja lihast läbi, aga Tallinnasse olid kohale tulnud 20 lumelaua võistkonda ja 9 suusavõistkonda, kokku 78 ekstreemsportlast. Rahvustest olid esindatud Eesti, Läti, Leedu, Soome, Poola ja Saksamaa.

Võistlusformaat nägi ette, et võistkonnaliikmed läksid rajale kolmekesi korraga ning üritasid saada punkte nii stiilipuhtuse, trikkide kui ka meeskonnavaimu eest.

Sel aastal jäi kahjuks talispordikunni tiitel Eestisse tagasi toomata, kuna suusa esikoht läks Soome ja lumelaua esikoht Lätti. Eestlastest olid parimad lumelaua teine koht võistkonnaga Surfhouse ning suusas tuli leppida viienda kohaga.

Üritusest valmib poole tunnine saade, mis läheb eetrisse järgmisel laupäeval kell 18.00 TV6´s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles