USA tantsija vannipildid ajasid fännile Pornhubi isu peale

Elu24
Copy
Tantsija ja näitleja Jenna Dewan 2017. aastal.
Tantsija ja näitleja Jenna Dewan 2017. aastal. Foto: Shutterstock

USA näitleja Channing Tatumi eksabikaasa, tantsija ja näitleja Jenna Dewan (40) jagas sotsiaalmeedias kahte klõpsu otse vannist. Kahe lapse ema kiideti kommentaarides taevani ja üks fänn tunnistas isegi, et neid nähes tuli talle Pornhubi isu peale.

Tantsija ja näitleja Jenna Dewan jagas kolmapäeval Instagramis kahe pildiga postitust. 6,5 miljoni fänniga Dewan istus esimesel pildil vannis ja oli kaamera poole seljaga. Teisel pildil istus tantsija aga juba vanniäärel ning näitas täpselt nii palju, kui Instagram lubab.

«Enesearmastus paremal,» kirjutas Dewan postituse pealkirjaks, viidates teisele pildile.

Dewani postituse alla jäeti ohtralt positiivseid kommentaare. «Püha seksikus,» kirjutas keegi ja nii mõnigi lisas lihtsalt lõkke-emotikone. 

Üks fänn aga tunnistas, et Dewani pildid ajasid talle isu peale. «Tundub, et ma külastan täna õhtul Pornhubi,» tunnistas mees. 

Tantsijana karjääri alustanud Jenna Dewan sai tuntuks 2006. aastal, kui ta kehastas ühte peategelast filmis «Keelatud tants». Dewan jagas ekraani näitleja Channing Tatumiga, kes samuti sellest filmist hea hoo sisse sai.

Filmiga sai alguse ka Dewani ja Tatumi armusuhe. 2009. aastal nad ka abiellusid ja neli aastat hiljem sündis neile tütar. Paari suhe purunes aga 2018. aastal ning aasta hiljem olid nad ametlikult lahutatud.

2018. aastal hakkas Dewan käima näitleja Steve Kazeega ning paar kihlus möödunud aasta veebruaris. Eelmine aasta sündis neile ka poeg.

Dewan on vegan ja 2017. aastal valis PETA ta kolme kõige seksikama vegani sekka, vahendab Elle. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles