7 kuuga 4 last: Mariah Carey eksmees annab aru, kuidas nii juhtus

Elu24
Copy
Popstaar Mariah Carey koos eksabikaasa Nick Cannoniga 2017. aastal. Paaril on kaksikud, tütar Monroe ja poeg Moroccan Scot.
Popstaar Mariah Carey koos eksabikaasa Nick Cannoniga 2017. aastal. Paaril on kaksikud, tütar Monroe ja poeg Moroccan Scot. Foto: MIKE BLAKE/SCANPIX

Popstaari Mariah Carey eksabikaasa, saatejuhi, koomiku ja räppari Nick Cannoni (40) jaoks on viimased kuud olnud päris tegusad. Nimelt sai Cannon äsja seitsmendat korda isaks ja ta neli noorimat last sündisid viimase seitsme kuu jooksul. 

Nick Cannon abiellus popstaar Mariah Careyga 2008. aastal. 2014. aastal läksid nad lahku ning lahutus jõustus 2016. aastal. Cannonil ja Careyl on oma abielust kümneaastased kaksikud: tütar Monroe ja poeg Moroccan Scott.

Pärast abielu purunemist sai Cannon kokku modelli Brittany Belliga. Paaril sündis 2017. aasta veebruaris poeg Golden Sagon ja 2020. aasta detsembris tütar Powerful Queen.

Vähem kui kuus kuud hiljem sai Cannon taas isaks. 30-aastane DJ ja sisulooja Abby De La Rosa sünnitas 14. juunil Cannonile kaksikud, kes said nimeks Zion Mixolydian ja Zillion Heir.

Ei läinud aga kaua, kui avalikkus sai teada, et Cannon saab peagi juba seitsmendat korda isaks. Nimelt ootas last Cannoni praegune tüdruksõber, 27-aastane sisulooja Alyssa Scott (alumisel pildil). Juuli alguses kinnitas Scott, et tema ja Cannoni laps sündis 23. juunil. 

Sotsiaalmeedias on seitsme kuuga neli last saanud Cannonit korralikult kritiseeritud. Nüüd on USAs «Maskis laulja» saatejuhina töötav Cannon kommenteerinud oma iseäralikku olukorda, vahendab Today.

Cannon käis Power 106 Los Angelese raadiosaates, kus ta ütles naljatades: «Ma olen nagu merihobune.»

Üks saatejuhtidest soovitas Cannonil kondoomi kasutada. Cannon aga tõdes, et laste saamine oli ette kavatsetud: «Minu lapsed on meelega saadud, mul ei ole õnnetusi!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles