Merylin Nau esindab Eestit rahvusvahelisel missivõistlusel: näeme Indoneesias!

Elu24
Copy
Merylin Nau.
Merylin Nau. Foto: Chris Martin @bychrismartin

Seltskonnastaar Merylin Nau teatas täna varahommikul, et osaleb rahvusvahelisel missivõistlusel, kus esindab uhkusega Eestit. 

«Asi on ametlik!» rõõmustas Merylin Nau Instagramis. «Esindan Eestit Miss Global 2021 võistlusel Indoneesias 30. augustist kuni 13. septembrini,» kirjutas ta. Mõni tund hiljem teatas kaunitar Instagrami loos, et missivõistlus lükkub edasi ja toimub 5. kuni 20. novembrini. Seda seetõttu, et koroonanumbrid on Aasias kasvujoones ja turvalisuse kaalutlustel pole praegu võimalik suurüritust korraldada. 

«Miss Global Estonia 2021 ajal on mul teile palju näidata! Mul on suur plaan organisatsiooniga, mis seisab naiste võimestamise eest – me muudame siin maailmas midagi ja see saab olema naiste jaoks positiivne,» lisas ta. «Go big or go home! (pane täiega või mine koju – toim)» kirjutas Merylin. 

Miss Global on iga-aastane ülemaailmne iludusvõistlus naistele vanuses 18–35 aastat, mis on missivõistluste kõige laiem vanusevahemik. Osalejad võistlevad Miss Globali krooni nimel rahvusvahelisel tasandil. Möödunud aastal jäi võistlus koroona tõttu ära, kuid see aasta antakse kaunitaridele uus võimalus. 

Missivõistlusel osalemine pole Merylini jaoks esimene kord 

«Missivõistlust manifesteerisin ma esmakordselt endale, kui vaatasin telerist missivõistlusi. Aasta oli 2012 ning võistlusi vaadates tundsin, et pean ka saama seal osaleda,» rääkis Merylin Elu24-le. Ta hakkas otsima erinevaid võimalusi, kuid paraku esimese hooga ei leidnud ühtegi võistlust, kuhu ta sobiks või kvalifitseeruks. 

Merylini jaoks pole see siiski esimene missivõistlus. Viis aastat tagasi esindas ta Eestit samuti mainekal iludusvõistlusel. «Sooviks jäi see mul alati, kuni 2016. aastal kirjutati mulle Facebooki ja pakuti, et kas sooviksin osaleda Miss Grand Internationali võistlusel. Võtsin selle nipsust vastu,» teatas ta. 

«Mul on palgatud missivõistluse treener, kes aitab mul ette valmistada intervjuudeks, lava presentatsiooniks jne,» rääkis kaunitar. Merylinil on ka tiim, kes aitab tal kõnnakut lihvida. «Lavakõndi olen juba lapsest saati õppinud tantsu- ja modellikoolis ning ka hilisemas elus. Kui on võimalik veel paremaks, siis olen sellele kahe käega poolt,» kinnitas ta. 

Missikandidaati ootavad ees ka intensiivsed treeningud, et võistluseks täiuslik keha saada. «Palju tuleb ette valmistada. Olen investeerinud ka väga ilusasse kleiti, mille teeb valmis hetkel maailmas tuntud disainer,» sõnas seltskonnastaar põnevusega. 

Vaata postitust ja kaunist pilti allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles