VIDEO ⟩ Desiree ehmatas pärnakaid skandaalse küsimusega: kas sugusid on vaid kaks?

Elu24
Copy
Arvamusi oli seinast seina.
Arvamusi oli seinast seina. Foto: Kuvatõmmis

Reaktsioonid videole on olnud enam kui tulised ning Desiree TikTokis vallandus vaid lühida klipi peale tõeline kommentaaride laviin. Vaata videost, mida rahvas arvab!

Laulja ja tiktokker Desiree Mumm avaldas uue tänavaküsitluse, mis osutus skandaalseks juba enne avalikustamist. Sel korral päris ta rahvalt, kas sugusid on kaks või enam. TikTokis on klipp paari päevaga kogunud üle tuhande kommentaari.

«On olemas noks ja tussu ja kõik,» teadis üks kaheksa-aastane kommentaator. «T**a küll, mul on kõrini nendest kuradi geidest ja bidest,» kurjustas ta veel. Sarnased arvamused leidsid palju toetajaid. «Mul hakkas paha pärast nende kommentaaride lugemist,» torkas aga üks populaarne kommentaar vastu.

Arvamusi seinast seina

Desiree esitas ette sattunud pärnakatele paar konkreetset küsimust: kas nad toetavad LGBT-liikumist ning mitu sugu inimestel on. Kuna vastajaid oli väikestest tüdrukutest vanade meesteni, tuli ka vastuseid seinast seina.

«Nii palju kui vaja, ei oska neid kokku lugedagi,» kinnitas neiu, kelle juustesse olid lilled maalitud. Tema arvates on neid kindlasti enam kui kaks. Samas sattus Desiree ka ühe lõbusa «meeskonna» otsa, kelle arvates on sugusid kindlasti kaks. «Nad on bioloogiatunnist päris palju poppi teinud,» arvas üks mees nendest, kes jäävad eriarvamusele.

Vaata videost, milliseid arvamusi veel avaldati!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles