VIDEO ⟩ Juhi hullumeelne sõelumine Paldiski maanteel tekitas üliohtliku olukorra

Elu24
Copy
Lexuse "Kiirete ja vihaste" stiilis manöövrid.
Lexuse "Kiirete ja vihaste" stiilis manöövrid. Foto: Kuvatõmmis

Tipptunni ajal autodest ummistunud Paldiski maantee ajas ühel juhil närvi nii mustaks, et ta otsustas «Kiirete ja vihaste» stiilis üliohtlike manöövrite kasuks.

Liiklejate gruppi Ez-Dunõ jagati kolmapäeval videot, kus oli pardakaamerasse jäänud Lexus GSi juhi äärmiselt ohtlik manööverdamine. Pärastlõunane aeglane ning tihe liiklus oli viimasel närvi täiesti mustaks ajanud.

Seepärast otsustas Lexuse juht, et lahenduseks oleks gaasi ning pidurit tallates vasakult ja paremalt sõidukite vahelt läbi liikluse sõeluda. Vahejuhtumi lõppu aga näha ei saa, sest Lexus kaob kaugele liikluse vahel.

«Ei teagi kohe, mida selle kohta kirjutada,» sõnas video lisanud Olga. «Imestan, kuidas saab kellelgi üldse nii kiire olla.» Paljud naljatasid seepeale, et ilmselgelt kiirustas ta surnuaiale. Samas tõi üks kommentaator välja, et auto oli kevadel ka taksoks registreeritud.

PPA pressiesindaja Kristjan Lukk kinnitas, et teade tumeda auto juhi tempudest on politseini jõudnud ning asjaolusid uuritakse. «Videosalvestusest nähtuva tumeda sõiduki sõidustiil tiheda liiklusega teel oli kaasliiklejatele ohtlik,» selgitas Lukk. «Taolisi sõiduvõtteid kasutavat juhti märgates tuleb sellest teavitada häirekeskust numbril 112.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles