Rattaga kukkunud tüdrukut aidanud Paide mees võitis rahva südame

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Rattaga kukkunud türuku...
Rattaga kukkunud türuku... Foto: Erakogu

Facebookis jagas südantsoojendavat lugu Triin, kelle jalgrattaga kukkunud tütrele ulatas abikäe juhuslik mööduja.

«Täna, 7. juulil, Paide tehisjärve juures kukkus meie tütar rattaga, samal ajal tulid ujumast ka üks isa oma pojaga. Isa aitas Kärtu, käis temaga apteegis ja ostis haavapuhastuseks antiseptikumi ja plaastreid ning tõi lapse koos rattaga koju,» kirjutas Triin Facebookis.

Postituse abil lootis naine heasüdamliku abistaja üles leida. «Sina, hea inimene, valge autoga, kes sa meie last aitasid, palun võta ühendust, et saaksime tänada ja korvata ostetud esmaabivahendid.» 

Paide mehe heategu läks inimestele niivõrd hinge, et vaid loetud tunnid hiljem oli postitust tuhandeid kordi jagatud.

Tänu lahketele jagajatele leiti tüdrukule abi osutanud mees üles. «Sain temaga ühendust juba paari tunniga, kõik tänu Facebookile,» sõnas Triin Elu24-le. «Vestlesime eile pikalt telefoni teel ja kui kohtume, siis kindlasti tänan veel korra ka isiklikult teda.»

Ema sõnul oli kümneaastane Kärt juhtunust väga liigutatud. «Ta arvas, et aitab ka alati, kui näeb, et keegi on hädas.» Ema rääkis, et tüdruk on väga empaatiline ja talle meeldib inimestele head teha. Seetõttu on tal eriti hea meel, et tütar nägi, et ka teda aidati, kui ta abi vajas.

Facebooki postituses kirjutas Triin, et tütrega käidi ka EMOs, kus talle kaks õmblust tehti. «Kõik on okei!» lisas ta.

Südamest liigutatud ema tõdes, et on hea teada, et meie seas on siiski ka neid, kes tuimalt mööda ei jaluta, vaid aitavad. «See õpetab ka lapsele hoolivust ja teiste märkamist.»

Postituses kutsus ta inimesi üles rohkem abivajajaid märkama, sest kunagi ei tea, millal endal võib abi vaja minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles